Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22232 22233 22234 22235 22236 22237 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:31 pm

Delein

Ja juz od przed swiat cherlam jak stary gruzlik XD Ale trzymam sie...jestes z siebie dumna, bo z takim stanem dwa lata temu juz bym zapalenie pluc miala...moj system immunologiczny sie trzyma mrgreen

A moj jest do bani. Wiecznie mnie cos bierze gonk
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:33 pm

Omega Sun
Delein

Ja juz od przed swiat cherlam jak stary gruzlik XD Ale trzymam sie...jestes z siebie dumna, bo z takim stanem dwa lata temu juz bym zapalenie pluc miala...moj system immunologiczny sie trzyma mrgreen

A moj jest do bani. Wiecznie mnie cos bierze gonk

Polecam sanatoria...bylam dwa razy i naprawde od tego czasu ani razu nie mialam zapalenia pluc, czy oskrzeli...tylko raz angine, no ale to sie zdarza...

Delein

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:35 pm

Delein

Polecam sanatoria...bylam dwa razy i naprawde od tego czasu ani razu nie mialam zapalenia pluc, czy oskrzeli...tylko raz angine, no ale to sie zdarza...

hmm.. moze to i dobry pomysl ninja Trzeba miec jakies skierowania? Cos placic?
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:38 pm

Omega Sun
Delein

hmm.. moze to i dobry pomysl ninja Trzeba miec jakies skierowania? Cos placic?

Ja nie placilam, dostalam tylko skierowanie od mojej alergolog...nie wiem jak jest w innych sanatoriach, to chyba zalezy od ich specjalizacji. Musialabys dowiedziec sie, czy gdzies w twojej okolicy sa jakies :]

Delein

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:40 pm

hej najdziksza z samic no i hej słoneczko moje pod ktorym moge rozkwitac:*
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:42 pm

Delein

Ja nie placilam, dostalam tylko skierowanie od mojej alergolog...nie wiem jak jest w innych sanatoriach, to chyba zalezy od ich specjalizacji. Musialabys dowiedziec sie, czy gdzies w twojej okolicy sa jakies :]

W mojej okolicy to raczej nie ma. Ale w jednej z okolicznych miejscowosci jest takie miejsce, gdzie mozna chodzic i wdychac zdrowe... costam sweatdrop Nie wiem jak to sie nazywa, ale w uzdrowiskach maja takie cos 3nodding

Omega Sun
Captain

Kimagure-chan

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:42 pm

ninja ninja
ja tylko na chwilke..
wkurza mnie że w szkole mamy 1 lekture obowiązkową na miesiąc i jeszcze musimy prowadzic zeszyt w ktorym streszczamy jedna lekture co miesiac... mad a jak sie nie stresci to sie dostaje pałe... arghh... domokun
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:43 pm

BeeWolf_san
hej najdziksza z samic no i hej słoneczko moje pod ktorym moge rozkwitac:*

hej Wilczku smile
*wyrywa mu papierosa z lapki i wyrzuca do smieci*

Omega Sun
Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:43 pm

Kimagure-chan
ninja ninja
ja tylko na chwilke..
wkurza mnie że w szkole mamy 1 lekture obowiązkową na miesiąc i jeszcze musimy prowadzic zeszyt w ktorym streszczamy jedna lekture co miesiac... mad a jak sie nie stresci to sie dostaje pałe... arghh... domokun
ninja przynajmniej zmuszaja was do czytania sad ninja
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:44 pm

Kimagure-chan
ninja ninja
ja tylko na chwilke..

a chcesz sie zamienic?
ja ci dam na 4 miesiace do przeczytana7 ksiarzek po 800 stron do wkucia na pamiec bedzie okej ?

Omi ale ja go kofałem. 4laugh

BeeWolf_san

Kimagure-chan

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:44 pm

Twisted_Exile
Kimagure-chan
ninja ninja
ja tylko na chwilke..
w sumie to masz racje....
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:46 pm

Omega Sun
Delein

W mojej okolicy to raczej nie ma. Ale w jednej z okolicznych miejscowosci jest takie miejsce, gdzie mozna chodzic i wdychac zdrowe... costam sweatdrop Nie wiem jak to sie nazywa, ale w uzdrowiskach maja takie cos 3nodding

Nu mialam inhalacje solna i z mukosolvanem, takim lekiem na pluca...smieszne to bylo XD Ale i tak najbardziej podobaly mi sie jacuzzi, lozka wodne i gimnastyka :]

Avsko Wilczus!

Delein

Omega Sun
Captain

Kimagure-chan
ninja ninja
ja tylko na chwilke..

To straszne....
pojdziesz na studia, to bedziesz miala po 30 pozycji z kazdego przedmiotu co semestr i nikogo nie bedzie obchodzilo, ze nie masz czasu tego czytac blaugh

Kimagure-chan
Twisted_Exile
Kimagure-chan
ninja ninja
ja tylko na chwilke..
w sumie to masz racje....
ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 1:48 pm

Delein

Avsko Wilczus!

4laugh

Avsko ... "zjec kota łaaaaa"
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22232 22233 22234 22235 22236 22237 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games