|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:43 pm
Aragos_PL wy kobiety zawsze macie jakieś problemy rofl To mezczyzni sa zrodlem wszystkich naszych problemow wink Gdyby nie bylo facetow swiat bylby pelen szczesliwych kobiet xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:43 pm
A co było przyczyną? aha i wczoraj natrafiłem na pinklinka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:45 pm
Aragos_PL A co było przyczyną? aha i wczoraj natrafiłem na pinklinka razz Cytuj wypowiedzi, bo nie wiadomo do kogo piszesz wink (klikasz guzik "quote" nad postem, ktory chcesz cytowac) Jezeli do mnie, to przyczyna moich problemow z netem byl firewall, ktory wszystko odbieral jako atak hackerski i po 10 minutach blokowal mi przegladarki. Juz wywalilam pliki, ktore sprawialy problemy i jest ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:50 pm
Omega Sun Aragos_PL A co było przyczyną? aha i wczoraj natrafiłem na pinklinka razz Cytuj wypowiedzi, bo nie wiadomo do kogo piszesz wink (klikasz guzik "quote" nad postem, ktory chcesz cytowac) Jezeli do mnie, to przyczyna moich problemow z netem byl firewall, ktory wszystko odbieral jako atak hackerski i po 10 minutach blokowal mi przegladarki. Juz wywalilam pliki, ktore sprawialy problemy i jest ok 3nodding wiem, wiem jak to sie robi xd jakoś mi sie zapomniało. Ja tam nie mam żadnego firewalla twisted ps. mnie już dzisiaj nie będzie na forum. narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:56 pm
*puff* Ave Paszczaki!
Del wyslala dzisiaj dwie pary spodni na kaloryfer po przejsciu przez miasto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:01 pm
Delein *puff* Ave Paszczaki! Del wyslala dzisiaj dwie pary spodni na kaloryfer po przejsciu przez miasto... taaa pogoda jest cudowna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:05 pm
masz za duza sygnaturke- dopuszczalny rozmiar to 100x100pix
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:06 pm
Omega Sun taaa pogoda jest cudowna sweatdrop pffff......... u mnie w ogole nie odsniezaja... bo to przedmiescia... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:07 pm
Omega Sun masz za duza sygnaturke- dopuszczalny rozmiar to 100x100pix ozzzz, ty... no to zmieniam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:07 pm
Omega Sun Delein *puff* Ave Paszczaki! Del wyslala dzisiaj dwie pary spodni na kaloryfer po przejsciu przez miasto... taaa pogoda jest cudowna sweatdrop Zasnelam w autobusie w drodze powrotnej do domu... Ale tyle sniegu napadalo, ze na niemieckim poszlismy klasowo do ogrodu i ulepilismy 3 metrowego balwana XD Faceci zrobili kladke z jakis starych drzwi, zeby wtoczyc kule, a na postawienie glowy potrzebna byla drabina XD Kurde, bylo ekstra, cala szkola nam zazdroscila!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:15 pm
Delein Zasnelam w autobusie w drodze powrotnej do domu... Ale tyle sniegu napadalo, ze na niemieckim poszlismy klasowo do ogrodu i ulepilismy 3 metrowego balwana XD Faceci zrobili kladke z jakis starych drzwi, zeby wtoczyc kule, a na postawienie glowy potrzebna byla drabina XD Kurde, bylo ekstra, cala szkola nam zazdroscila! no to super biggrin u mnie nie ma juz sniegu, ale za to zostala skorupa lodu na ktorej wszyscy sie wywracaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:17 pm
Omega Sun Delein Zasnelam w autobusie w drodze powrotnej do domu... Ale tyle sniegu napadalo, ze na niemieckim poszlismy klasowo do ogrodu i ulepilismy 3 metrowego balwana XD Faceci zrobili kladke z jakis starych drzwi, zeby wtoczyc kule, a na postawienie glowy potrzebna byla drabina XD Kurde, bylo ekstra, cala szkola nam zazdroscila! no to super biggrin u mnie nie ma juz sniegu, ale za to zostala skorupa lodu na ktorej wszyscy sie wywracaja xd Fuj... A Gliwice plyna...jedna z kaluz, do ktorej wdepnelam siegala mi do pol lydki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:22 pm
Delein Fuj... A Gliwice plyna...jedna z kaluz, do ktorej wdepnelam siegala mi do pol lydki... bleee xp Nie lubie takiej pogody. Moze zaopatrz sie w jakies witaminki, zebys sie nie przeziebila od tego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:24 pm
Omega Sun Delein Fuj... A Gliwice plyna...jedna z kaluz, do ktorej wdepnelam siegala mi do pol lydki... bleee xp Nie lubie takiej pogody. Moze zaopatrz sie w jakies witaminki, zebys sie nie przeziebila od tego 3nodding Ja juz od przed swiat cherlam jak stary gruzlik XD Ale trzymam sie...jestes z siebie dumna, bo z takim stanem dwa lata temu juz bym zapalenie pluc miala...moj system immunologiczny sie trzyma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|