|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:19 pm
ide po soczek i sie moze rozwale na lozku przed telewizorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:20 pm
Ozzwald ide po soczek i sie moze rozwale na lozku przed telewizorem ja ja moze UT zainstaluje, przydało by sie cos posiekac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:28 pm
*smetnie przechodzi* bry wiczor choc nic w nim dobrego sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:29 pm
hehe do tej pory nie zauważyłem tego ślicznego kotka w podpisie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:33 pm
Twisted_Exile *smetnie przechodzi* bry wiczor choc nic w nim dobrego sad twisted cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:33 pm
Aragos_PL hehe do tej pory nie zauważyłem tego ślicznego kotka w podpisie 4laugh ninja sad o czym Ty mowisz? sad twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:34 pm
Omega Sun Twisted_Exile *smetnie przechodzi* bry wiczor choc nic w nim dobrego sad twisted cos sie stalo? ninja sad brak motywacji do zycia i przytulow xd sweatdrop cry ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:35 pm
w podpisie BeeWolf_san jest taki kotek przbrany za żabke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:36 pm
Twisted_Exile ninja sad brak motywacji do zycia i przytulow xd sweatdrop cry ninja twisted ech... czyli chwilowy dolek ninja Musisz sie czym zajac, rozerwac albo zrelaksowac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:37 pm
Aragos_PL w podpisie BeeWolf_san jest taki kotek przbrany za żabke xd ninja sad wyyrwa na niego laski i chyba sprawnie mu to idzie sad twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:38 pm
Omega Sun Twisted_Exile ninja sad brak motywacji do zycia i przytulow xd sweatdrop cry ninja twisted ech... czyli chwilowy dolek ninja Musisz sie czym zajac, rozerwac albo zrelaksowac 3nodding ninja sad czy ja wiem czy chwilowy...jutro sie okaze sad tylko nie ma z kim rozerwac i zrelaksowac wszyscy maja szkole albo prace cry twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:39 pm
Twisted_Exile Aragos_PL w podpisie BeeWolf_san jest taki kotek przbrany za żabke xd ninja sad wyyrwa na niego laski i chyba sprawnie mu to idzie sad twisted ninja hehe. a tak przy okazji. Omega czy już ci działa dobrze internet bo pisałaś że ci coś rozłączało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:40 pm
Twisted_Exile ninja sad czy ja wiem czy chwilowy...jutro sie okaze sad tylko nie ma z kim rozerwac i zrelaksowac wszyscy maja szkole albo prace cry twisted ninja rozrywac sie nie trzeba z kims. Wez sobie goraca kapiel, wypackaj sie jakas maseczka, albo zrob sobie drinka i wlacz jakis fajny film 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:41 pm
wy kobiety zawsze macie jakieś problemy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:41 pm
Aragos_PL hehe. a tak przy okazji. Omega czy już ci działa dobrze internet bo pisałaś że ci coś rozłączało? juz dziala, bo mi Opcy powiedzial jak go naprawic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|