|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:04 pm
Kiray Ozzwald Kiray ma ktos gotowy referat na temat bezrobocia w polsce?...tylko taki konkretny gotowe to ja mam tego typu rzeczy: normalnie urzekla mnie Twoja historia blaugh do tego mam jeszcze kilka set lini kodu... razz ale sie zawiesilem na problemie ze zwracaniem przez jedna z funkcji... bo zamiast zawartosci zmiennej daje mi adres tej zmiennej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:04 pm
Ozzwald EvilYuki ty, to moze napiszesz za mnie olimpiade informatyczna? Bo mam w poniedzialek i cos cuzje, ze siara bedzie... ;P obawiam sie ze w poniedzialek nie moge bo mam cwiczenia z matematyki dyskretnej na ktroej musze byc... plus wyklady z algebry i programowania na ktorych tez musze byc kurde, to musze isc... no nie... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:05 pm
EvilYuki Ozzwald EvilYuki ty, to moze napiszesz za mnie olimpiade informatyczna? Bo mam w poniedzialek i cos cuzje, ze siara bedzie... ;P obawiam sie ze w poniedzialek nie moge bo mam cwiczenia z matematyki dyskretnej na ktroej musze byc... plus wyklady z algebry i programowania na ktorych tez musze byc kurde, to musze isc... no nie... XD niech zgadne mat-inf ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:08 pm
EvilYuki humorek zly, ale dobrze sie kamufluje ^.^ to tak jak ja...kolos mi nei poszedl Bee to chodzilo o tego reqesta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Guns n Roses - November Rain
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki ty, to moze napiszesz za mnie olimpiade informatyczna? Bo mam w poniedzialek i cos cuzje, ze siara bedzie... ;P obawiam sie ze w poniedzialek nie moge bo mam cwiczenia z matematyki dyskretnej na ktroej musze byc... plus wyklady z algebry i programowania na ktorych tez musze byc kurde, to musze isc... no nie... XD niech zgadne mat-inf ? ano... nie, zebym narzekala, ale niedawno skonczylismy na infie logo komeniusza xp ja nie wiem, jak maja zamiar w rok, w jedna lekcje tygodniowo, przerobic z nami C++ i Pascala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:09 pm
Kiray EvilYuki humorek zly, ale dobrze sie kamufluje ^.^ to tak jak ja...kolos mi nei poszedl Bee to chodzilo o tego reqesta Oz ty! Widzisz, ja mam durne miloszne problemy :XP: w porownaiu z kolosem to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:11 pm
EvilYuki ano... nie, zebym narzekala, ale niedawno skonczylismy na infie logo komeniusza xp ja nie wiem, jak maja zamiar w rok, w jedna lekcje tygodniowo, przerobic z nami C++ i Pascala... z ktoregos zrezygnujecie bo to nie wykonalne... a pewnie z C++... bo jest bardziej zlorzony... ewentualnie pozniej C++ zrobicie... ale nie w pelni ja C++ bede miec za rok... a w tym mamy cala jave skonczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:11 pm
EvilYuki Oz ty! Widzisz, ja mam durne miloszne problemy :XP: w porownaiu z kolosem to... zabij go... i po problemie cool ide sobie bo mnie z kompa zwalaja narazie al
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:12 pm
Kiray EvilYuki Oz ty! Widzisz, ja mam durne miloszne problemy :XP: w porownaiu z kolosem to... zabij go... i po problemie cool ide sobie bo mnie z kompa zwalaja narazie al powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:13 pm
Ozzwald EvilYuki ano... nie, zebym narzekala, ale niedawno skonczylismy na infie logo komeniusza xp ja nie wiem, jak maja zamiar w rok, w jedna lekcje tygodniowo, przerobic z nami C++ i Pascala... z ktoregos zrezygnujecie bo to nie wykonalne... a pewnie z C++... bo jest bardziej zlorzony... ewentualnie pozniej C++ zrobicie... ale nie w pelni ja C++ bede miec za rok... a w tym mamy cala jave skonczyc pozniej nie skonczymy, to ostatni rok informatyki... zeszly przepieprzylismy na HTML... nie wiem czemu, ale po pojsciu do klasy mat-inf odechcialo mi sie studiowac informatyki mrgreen i nagle obudzila sie we mnie milosc do WOS-u i historii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:15 pm
EvilYuki obudzila sie we mnie milosc do WOS-u i historii... zdarza sie, nie mi, ale sie zdarza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:16 pm
czesc moja cienrzarna ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:18 pm
MA KTOS odcinki Spawna 35-36 po polsku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|