|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:52 am
opcy ide sie oglupic przy telewizorze......... nara.... i w ogole..... oO koniec swita gonk
czyść Kiray i pa Ide sie jakas ksiazka poczytac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:56 am
ma ktos gotowy referat na temat bezrobocia w polsce?...tylko taki konkretny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:56 am
Kiray problem Arife rozwiazany... decyzja zapadla dzis przed moimi zajeciami... kocur sie pojawil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:58 am
4laugh dźga ja shinaiem w tyłek... musze w domu trenowac jak do dojo nie pojechałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:58 am
Kiray ma ktos gotowy referat na temat bezrobocia w polsce?...tylko taki konkretny gotowe to ja mam tego typu rzeczy: if(dlugPier>dlugDrug){ //sprawdza ktory skladnik jest wiekszy for(int i = 0; i l.liczba=0+l.liczba; // ile potrzeba by dlugoc obu byla taka sama } } if(dlugPier for(int i = 0; i this.liczba=0+this.liczba; } }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:00 pm
skad ten dobry humorek BTW ile razy widze Twoj sig to mi sie przegladarka na chwilke wiesza xp Ozz Rev zostawil mi wiadomosc...i bardzo dobrze ze juz po sprawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:00 pm
Ozzwald Kiray ma ktos gotowy referat na temat bezrobocia w polsce?...tylko taki konkretny gotowe to ja mam tego typu rzeczy: if(dlugPier>dlugDrug){ //sprawdza ktory skladnik jest wiekszy for(int i = 0; i l.liczba=0+l.liczba; // ile potrzeba by dlugoc obu byla taka sama } } if(dlugPier for(int i = 0; i this.liczba=0+this.liczba; } } ty, to moze napiszesz za mnie olimpiade informatyczna? Bo mam w poniedzialek i cos cuzje, ze siara bedzie... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:02 pm
EvilYuki ty, to moze napiszesz za mnie olimpiade informatyczna? Bo mam w poniedzialek i cos cuzje, ze siara bedzie... ;P obawiam sie ze w poniedzialek nie moge bo mam cwiczenia z matematyki dyskretnej na ktroej musze byc... plus wyklady z algebry i programowania na ktorych tez musze byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray ma ktos gotowy referat na temat bezrobocia w polsce?...tylko taki konkretny gotowe to ja mam tego typu rzeczy: normalnie urzekla mnie Twoja historia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ozz Rev zostawil mi wiadomosc...i bardzo dobrze ze juz po sprawie A co knuliscie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:03 pm
Kiray skad ten dobry humorek BTW ile razy widze Twoj sig to mi sie przegladarka na chwilke wiesza xp Ozz Rev zostawil mi wiadomosc...i bardzo dobrze ze juz po sprawie juz zmieniam, oi... biggrin humorek zly, ale dobrze sie kamufluje ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|