|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 8:55 am
LuiZaho jakoś cicho....i pusto.... mamy tu drugi w histori gai kryzys gospodarczy rofl
Moze znowu Rynn i te inne jakże elokwentne istoty wystąpia z jakimś olśniewającym i genialnym rozwiązaniem ... az strach się bac.Czyżby znowu planowały utworzenie nowej ery VIP'ow wraz z Addikiem ... ? A może maja jakiś nowy nadzwyczajny plan zagłady świata ? ...
ide sie napowietrzyć ... cya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 8:58 am
YumiTao LuiZaho jakoś cicho....i pusto.... mamy tu drugi w histori gai kryzys gospodarczy rofl
Moze znowu Rynn i te inne jakże elokwentne istoty wystąpia z jakimś olśniewającym i genialnym rozwiązaniem ... az strach się bac.Czyżby znowu planowały utworzenie nowej ery VIP'ow wraz z Addikiem ... ? A może maja jakiś nowy nadzwyczajny plan zagłady świata ? ...
ide sie napowietrzyć ... cya.Kryzys?? Zagład świata?? 5 minut człowieka nie ma i już wszystko się sypie xd paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 9:00 am
YumiTao LuiZaho jakoś cicho....i pusto.... mamy tu drugi w histori gai kryzys gospodarczy rofl
ide sie napowietrzyć ... cya. uhahaha.... hgdybys Yumi widziala jak ja sie z elYty z Addikiem polewalam rofl rofl rofl
oO' Lui na gildi ? o zesh fak....... witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 9:01 am
YumiTao opcy YumiTao diupa ... poszczuje was następnym razem rogami ...
*znika* jelenimi? nu i tymi co mi aktualnie na czubku głowy rosną tyż rolleyes masz jakies problemy z potylica?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 9:02 am
Witaj witaj...wkońcu tu zawitałem po długieeeeej przerwie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 9:07 am
//fju: Boards Of Canada - [The Campfire Headphase #02] Chromakey Dreamcoat [5:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 10:08 am
hmmm Lui!!!!! *rzuca mu sie na szyje * co jak co tutaj to Cie jeszcze dluzej nie widzialaaaaaaaaaaaaam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 10:15 am
siem... nie wie ktos czy jest jakis dobry film dzis w tv? XD mam zajwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 10:15 am
bez przesady że kryzys już odrazu blaugh nawet nie miałem czasu aby coś napisać na forum gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 10:17 am
Aragos_PL bez przesady że kryzys już odrazu blaugh nawet nie miałem czasu aby coś napisać na forum gildii xd ;] to tylko panika byla spokojnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 10:21 am
Gosiak siem... nie wie ktos czy jest jakis dobry film dzis w tv? XD mam zajwe ja niwim sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 10:22 am
dlaczego na guildii nie ma nikogo (oprucz mnie Negi i Smoka) ze Szczecina... sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|