|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:48 am
Twisted_Exile stare moja szczurzyca bedac troche mniejsza sie oszczurzyla 8 malych stare xd xd mrgreen twisted sie ciesz... standardowo to liczba wychodzi miedzy 11 a 15 mlodych mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:34 am
foo: H-Blockx - [Get in the ring #04] All season love [3:51]
To wiele znaczy ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:44 am
BeeWolf_san foo: H-Blockx - [Get in the ring #04] All season love [3:51] To wiele znaczy ... 4laugh eek ...okej witay twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:48 am
czesc dziecie kfiatow mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:51 am
Twisted_Exile czesc dziecie kfiatow mrgreen twisted a jednak ktos juz nie spi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:54 am
Omega Sun Twisted_Exile czesc dziecie kfiatow mrgreen twisted a jednak ktos juz nie spi ninja ninja ja juz od 9 nie spie ninja ale moge sobie pojsc ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:58 am
Twisted_Exile ninja ja juz od 9 nie spie ninja ale moge sobie pojsc ninja twisted ja od mniej wiecej 11, ale to tylko dlatego, ze siostra mnie obudzila sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:04 am
Omega Sun Twisted_Exile ninja ja juz od 9 nie spie ninja ale moge sobie pojsc ninja twisted ja od mniej wiecej 11, ale to tylko dlatego, ze siostra mnie obudzila sweatdrop a to fstretna jedna...chcoiaz dobrze czemu massz tracic tai mokry dzien w lozku mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:09 am
Twisted_Exile a to fstretna jedna...chcoiaz dobrze czemu massz tracic tai mokry dzien w lozku mrgreen twisted taaa... jest mokro, zimno, slisko i wstretnie i ciemno do tego. Nienawidze takiej pogody, nic sie wtedy nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:14 am
Omega Sun Twisted_Exile a to fstretna jedna...chcoiaz dobrze czemu massz tracic tai mokry dzien w lozku mrgreen twisted taaa... jest mokro, zimno, slisko i wstretnie i ciemno do tego. Nienawidze takiej pogody, nic sie wtedy nie chce xp eek ... sad ciemu wsyscy smutaja ;( cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:21 am
Twisted_Exile eek ... sad ciemu wsyscy smutaja ;( cry twisted ja sie nie smuce, mam bardzo dobry tydzien, pelen fantastycznych wiadomosci smile Dobrze sie nowy rok zaczal. Podobno parzyste sa szczesliwe biggrin Tylko tak sobie marudze, bo taka pogoda pogarsza samopoczucie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:22 am
Omega Sun Twisted_Exile eek ... sad ciemu wsyscy smutaja ;( cry twisted ja sie nie smuce, mam bardzo dobry tydzien, pelen fantastycznych wiadomosci smile Dobrze sie nowy rok zaczal. Podobno parzyste sa szczesliwe biggrin Tylko tak sobie marudze, bo taka pogoda pogarsza samopoczucie xp ja tam mam nadzieje ze ten rok okaze sie o niebo lepszy od poprzedniego bo byl on pasmem porazek klotni i wogole dobrze ze sie skonczyl niewiele dobrego mnie spotkalo w 2005 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:27 am
Twisted_Exile ja tam mam nadzieje ze ten rok okaze sie o niebo lepszy od poprzedniego bo byl on pasmem porazek klotni i wogole dobrze ze sie skonczyl niewiele dobrego mnie spotkalo w 2005 3nodding twisted to bedzie dobry rok- zobaczysz 3nodding Trwa dopioero tydzien, a juz sie wszystko gwaltownie zmienia w dobrym kierunku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:28 am
Omega Sun Twisted_Exile ja tam mam nadzieje ze ten rok okaze sie o niebo lepszy od poprzedniego bo byl on pasmem porazek klotni i wogole dobrze ze sie skonczyl niewiele dobrego mnie spotkalo w 2005 3nodding twisted to bedzie dobry rok- zobaczysz 3nodding Trwa dopioero tydzien, a juz sie wszystko gwaltownie zmienia w dobrym kierunku biggrin u mnie...jakos nic sie nie zmiania a wlsciwie to nie wiem niby jest dobrze a czuje ze cos nie tak ...ehhhhh czas pokaze mrgreen a w czwartek na uczelnie ..kuna nawet sie stesknilam stare twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|