|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:31 am
stare moja szczurzyca bedac troche mniejsza sie oszczurzyla 8 malych stare xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:31 am
Jaswinder & RIP Mr Happy (dzikusek)  Harry sliczny a ten dzikus to coz to eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:34 am
Nightcatt Jaswinder & RIP Mr Happy (dzikusek)  Harry sliczny a ten dzikus to coz to eek obiadek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:34 am
Autark Nightcatt Jaswinder & RIP Mr Happy (dzikusek)  Harry sliczny a ten dzikus to coz to eek obiadek 3nodding *wali w leb* scream zaraz Ty zostaniesz obiadem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:36 am
Nightcatt Autark Nightcatt Jaswinder & RIP Mr Happy (dzikusek)  Harry sliczny a ten dzikus to coz to eek obiadek 3nodding *wali w leb* scream zaraz Ty zostaniesz obiadem twisted przepraszam, po prostu gryzonie sa smaczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:38 am
ale jaja komp mi sie zresetowal tak sam z siebie pisze posta a tu *pyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:38 am
Autark przepraszam, po prostu gryzonie sa smaczne confused o ile wiem to szczorow sie nie je ze wzgledu na cso tak w ich krwi stressed twisted chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:39 am
Nightcatt Jaswinder & RIP Mr Happy (dzikusek)  Harry sliczny a ten dzikus to coz to eek taki dziki szczur wedrowny, juz niestety nie zyje... rolleyes Twist: moja urodzila tylko 2...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:39 am
Twisted_Exile Autark przepraszam, po prostu gryzonie sa smaczne confused o ile wiem to szczorow sie nie je ze wzgledu na cso tak w ich krwi stressed twisted chyba trucizna w ogonie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:40 am
Twisted_Exile Autark przepraszam, po prostu gryzonie sa smaczne confused o ile wiem to szczorow sie nie je ze wzgledu na cso tak w ich krwi stressed twisted chyba przepraszam ale raczej sie je (slyszalem o takich restauracjach)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:40 am
a gdzie go znalazłas i dlaczego nei zyje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:43 am
Nightcatt a gdzie go znalazłas i dlaczego nei zyje? no nie zyje, bo zdechl xd znalazlam w podziemiach kosciola... karmilam pipetka, masowalam brzuszek, ale umarl tez przed wizyta u weta... przedtem mama wyrzucila go z gniazda i spadl z ponad 2 metrow ok 3 na zimna posadzke... takie biedniutkie malenstwo... dopiero otwieral oczka, wiec mial ok 2 tygodni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:44 am
Jaswinder Nightcatt a gdzie go znalazłas i dlaczego nei zyje? no nie zyje, bo zdechl xd znalazlam w podziemiach kosciola... karmilam pipetka, masowalam brzuszek, ale umarl tez przed wizyta u weta... przedtem mama wyrzucila go z gniazda i spadl z ponad 2 metrow ok 3 na zimna posadzke... takie biedniutkie malenstwo... dopiero otwieral oczka, wiec mial ok 2 tygodni sad ja spadam papaap 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:45 am
Nightcatt Jaswinder Nightcatt a gdzie go znalazłas i dlaczego nei zyje? no nie zyje, bo zdechl xd znalazlam w podziemiach kosciola... karmilam pipetka, masowalam brzuszek, ale umarl tez przed wizyta u weta... przedtem mama wyrzucila go z gniazda i spadl z ponad 2 metrow ok 3 na zimna posadzke... takie biedniutkie malenstwo... dopiero otwieral oczka, wiec mial ok 2 tygodni sad ja spadam papaap 4laugh papcie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|