|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 12:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:24 am
Nightcatt widze szczura whee tez mialam szczury ale zrezygnowalam bo za kr�tko zyja i za bardzo boli sad ja mam 7 i mialam wedrownego szczura ale umarl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Nightcatt widze szczura whee tez mialam szczury ale zrezygnowalam bo za kr�tko zyja i za bardzo boli sad ja mam 7 xd i jak sobie radzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Nightcatt widze szczura whee tez mialam szczury ale zrezygnowalam bo za kr�tko zyja i za bardzo boli sad ninja ja mam szczurzyce ktora w lecie skonczy juz 2 lata czylio jeszcze jakis rok chyba ninja twisted zyja 2-3 max, ale 3 lata zyja bardzo nieliczni przedstawiciele gatunku... zazwyczaj dozywaja dwoch lat jak nie chorowaly nigdy, ale duzo umiera na nowotwory w mlodym wieku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Jaswinder Nightcatt widze szczura whee tez mialam szczury ale zrezygnowalam bo za kr�tko zyja i za bardzo boli sad ja mam 7 xd i jak sobie radzisz? nie narzekam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:27 am
moj ostatni ktoregos wieczoru zle sie poczul,i nawet nie zdazylam isc do weta bo juz odszedł miał ponad 2 lata neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:28 am
Jaswinder Twisted_Exile Nightcatt widze szczura whee tez mialam szczury ale zrezygnowalam bo za kr�tko zyja i za bardzo boli sad ninja ja mam szczurzyce ktora w lecie skonczy juz 2 lata czylio jeszcze jakis rok chyba ninja twisted zyja 2-3 max, ale 3 lata zyja bardzo nieliczni przedstawiciele gatunku... zazwyczaj dozywaja dwoch lat jak nie chorowaly nigdy, ale duzo umiera na nowotwory w mlodym wieku... ninja mojej kolezanki szczur w wieku 3 lat zaczol sie jaiks nowotwor wytwarzac i musiala go uspic ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|