|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:02 pm
Gosiak Terrorystka Frania Gosiak Terrorystka Frania ah jej......... *wzdych* *ocenia gaia homes* bueheehh nu widze ze Ty tez ;] ja slinie sie nad niektorymi domkami i podziwiam jak ktos potrafi ladnie to zaplanowac i wiem jedno architektura to nie moj zywiol biggrin ja tez podziwiam.... takie pomysły ludzie maja! *___*
moze jak bede miala czas, goldy i chęć to coś wykombinuje (;
Bee: no to trzeba czesciej chodzic na sanki (: nu ja tez podziwiam wlansie szczegolnie te co wymienilas powyzeej ja bym na cos takeigo nie wpadla ale mi sie az wstyd zrobilo i wywalilam kartonowe pudla z mojego domku XD ja mam tylko jakas lampke najtansza.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:05 pm
Zadałem pytanie Dziołchy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:06 pm
BeeWolf_san Zadałem pytanie Dziołchy. nie nie ... no a ten domek to... bueeheh XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:08 pm
czemu wsyztkie domki wygladaja tak samo... non stop jedne i te same meble.. podobne ustawienia............ rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:08 pm
boze jak ja lubie odwalac robote mej mamusi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:09 pm
@Bee: nie wiem nawet co to jest......... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:09 pm
BeeWolf_san kto ma konto na gronie [jebana klajta pisze grobie nie gronie] bo postanowiłem moja liste poszerzyc !!! cool ja ja ja ja*skacze i wymachuje lapka* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:10 pm
Terrorystka Frania czemu wsyztkie domki wygladaja tak samo... non stop jedne i te same meble.. podobne ustawienia............ rolleyes no to racja ;] chodzi o te orientalne klimaty? XD ok ja sie zmywam powoli :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:10 pm
klik przynajmniej jedna normalna.......... ale jakos takos mi sie to podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:11 pm
Gosiak Terrorystka Frania czemu wsyztkie domki wygladaja tak samo... non stop jedne i te same meble.. podobne ustawienia............ rolleyes no to racja ;] chodzi o te orientalne klimaty? XD ok ja sie zmywam powoli :] taaaa all the time japonsko tak strasznie japonsko..... ja tez za chwilke.. ale jeszcze troszu posiedze tutaj...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:13 pm
obra zmiatam sie przekimac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:17 pm
Ridsu obra zmiatam sie przekimac dobry pomysł.............
branoc mrgreen

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:28 pm
Terrorystka Frania Ridsu obra zmiatam sie przekimac dobry pomysł.............
branoc mrgreen

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|