|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:35 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Emus no jak nie masz ... czochr czochr biedna emeczke. da sie przezyc... mam sanki mrgreen @_@ oooooooo ja kcie na sanki crying crying crying crying crying crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:36 pm
jak komus pasuje niech glosuje XD dziekuej z gorki... Omi: poprawilam Ci linka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:37 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted no jak mi nie wierzuc cool cool jakos moge jakos moge cool blaugh redface twisted evil Tup kopytkiem, ale tak. no jus jus niedenrwuj sie bo na serio bedziesz musial sobie ten lifting zrobic rofl mrgreen twisted *klep po glowce* twisted Gosiak dalam 10 rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:37 pm
Twisted_Exile Terrorystka Frania BeeWolf_san Emus no jak nie masz ... czochr czochr biedna emeczke. da sie przezyc... mam sanki mrgreen @_@ oooooooo ja kcie na sanki crying crying crying crying crying crying crying crying crying twisted ..ja na snowb..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:39 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san Emus no jak nie masz ... czochr czochr biedna emeczke. da sie przezyc... mam sanki mrgreen ja tez ale samojego bratanka. sanki sa fajne mrgreen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:43 pm
ah jej......... *wzdych* *ocenia gaia homes*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:44 pm
dziekuje dziekuje *klania sie niziutenko :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:45 pm
Terrorystka Frania ah jej......... *wzdych* *ocenia gaia homes* bueheehh nu widze ze Ty tez ;] ja slinie sie nad niektorymi domkami i podziwiam jak ktos potrafi ladnie to zaplanowac i wiem jedno architektura to nie moj zywiol biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:53 pm
niektore domki sa bardzo pomysłowe... kanajpy for peasentfolk albo kosicol XD taie las vegasowskie white chappel XD albo raz laboratorium były... całkiem nieźle (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:55 pm
Gosiak Terrorystka Frania ah jej......... *wzdych* *ocenia gaia homes* bueheehh nu widze ze Ty tez ;] ja slinie sie nad niektorymi domkami i podziwiam jak ktos potrafi ladnie to zaplanowac i wiem jedno architektura to nie moj zywiol biggrin ja tez podziwiam.... takie pomysły ludzie maja! *___*
moze jak bede miala czas, goldy i chęć to coś wykombinuje (;
Bee: no to trzeba czesciej chodzic na sanki (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:59 pm
Terrorystka Frania Gosiak Terrorystka Frania ah jej......... *wzdych* *ocenia gaia homes* bueheehh nu widze ze Ty tez ;] ja slinie sie nad niektorymi domkami i podziwiam jak ktos potrafi ladnie to zaplanowac i wiem jedno architektura to nie moj zywiol biggrin ja tez podziwiam.... takie pomysły ludzie maja! *___*
moze jak bede miala czas, goldy i chęć to coś wykombinuje (;
Bee: no to trzeba czesciej chodzic na sanki (: nu ja tez podziwiam wlansie szczegolnie te co wymienilas powyzeej ja bym na cos takeigo nie wpadla ale mi sie az wstyd zrobilo i wywalilam kartonowe pudla z mojego domku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:59 pm
kto ma konto na gronie [jebana klajta pisze grobie nie gronie] bo postanowiłem moja liste poszerzyc !!! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:00 pm
ale niketore sa tak beznadziejnie zmarane te domki... :/ zeby domek wsyzled ładnie musisz miec conajmniej 40k 20k na rozszczerzenie, 20k na chcrakteryzacje...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 2:01 pm
Terrorystka Frania ale niketore sa tak beznadziejnie zmarane te domki... :/ zeby domek wsyzled ładnie musisz miec conajmniej 40k 20k na rozszczerzenie, 20k na chcrakteryzacje............... dokladnie ;] a niedosc ze masz tak duzo kasy i cie na to stac to Ci dokaldaja XD biedny i tak nie wygra ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|