|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:21 pm
Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:22 pm
Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy jeszcze bardziej definiujac "jazda na lyzwach w rytmie Monsuna" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:25 pm
Twisted_Exile eme wedlug mojej teori sarkazmu nie da sie nie zrozumiec ironia to jest sztuka i nie kazdy ja rozumie mrgreen twisted ja uwazam ze mozna, ale ktos sam musi znac poczucie sarkazmu jak i ironii... ironii bardziej ale sarkazm mhh.. piekna rzecz gdy koleżanka nie wie o so chozii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:25 pm
Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy tez lubie ale nie mam zkim sie lyzwic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:26 pm
BeeWolf_san Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy tez lubie ale nie mam zkim sie lyzwic. ja nie mam łyzew
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:26 pm
BeeWolf_san Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy tez lubie ale nie mam zkim sie lyzwic. czemu jakos w to nie wierze rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:27 pm
BeeWolf_san Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy tez lubie ale nie mam zkim sie lyzwic. lyzwy sa lepsze od faceta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:28 pm
Jaswinder BeeWolf_san Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy tez lubie ale nie mam zkim sie lyzwic. lyzwy sa lepsze od faceta xd eek eek eek eek ...a sadzilam ze nic mnie juz nie zaskoczy ale sa ludzi i parapety...sa rozne deiwacje niezapominajmy talk2hand rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:30 pm
Jaswinder BeeWolf_san Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder ziuu ziu ziuu nie ma to jak moj ulubiony sport xd zdefiniuj pojęcie: m�j ulubiony sport łyzwy tez lubie ale nie mam zkim sie lyzwic. lyzwy sa lepsze od faceta xd nie powiem, ze lerze od kobiety bo bym skłamał, a kłamczuchem nie jestem. Twisted no jak mi nie wierzuc cool Emus no jak nie masz ... czochr czochr biedna emeczke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:32 pm
BeeWolf_san Twisted no jak mi nie wierzuc cool cool jakos moge jakos moge cool blaugh redface twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:34 pm
BeeWolf_san Emus no jak nie masz ... czochr czochr biedna emeczke. da sie przezyc... mam sanki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:34 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted no jak mi nie wierzuc cool cool jakos moge jakos moge cool blaugh redface twisted evil Tup kopytkiem, ale tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:35 pm
krzesla i taborety ...ale zeby byc klamką? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 1:35 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Emus no jak nie masz ... czochr czochr biedna emeczke. da sie przezyc... mam sanki mrgreen ja tez ale samojego bratanka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|