|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile ninja odloz lusterko mrgreen twisted ninja Po co wszak piekny jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna opcy ja nie lubie Zorgonow z sektora 23 plural alfa (zaatakowali pokojowych Kwurtonow z planety Kwurton i wywolali wojne) Belgow - wiadomo....... knuja jak uje....... no i ludzi chodzacych w spodniach...... czesto ich widuje i bywam w ich towarzystwie to nielubie... stare ale ty smieszny jestes.... wzoruje sie na najlepszych..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:43 pm
opcy ja nie lubie Zorgonow z sektora 23 plural alfa (zaatakowali pokojowych Kwurtonow z planety Kwurton i wywolali wojne) Belgow - wiadomo....... knuja jak uje....... no i ludzi chodzacych w spodniach...... czesto ich widuje i bywam w ich towarzystwie to nielubie... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:44 pm
brr zimno ninja *obwija sie kocem i składa w kulke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:46 pm
ja nie zrobiłem sobie wspaniała kolacje. Fasolka, miesko, przyprawa Meksykańska, pieprz, sol, Czosnek, cebula. no i na patelnie ... jak i co nie powiem ale pycha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:47 pm
BeeWolf_san ja nie zrobiłem sobie wspaniała kolacje. Fasolka, miesko, przyprawa Meksykańska, pieprz, sol, Czosnek, cebula. no i na patelnie ... jak i co nie powiem ale pycha to bylo okrutne stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:49 pm
Omega Sun opcy ja nie lubie Zorgonow z sektora 23 plural alfa (zaatakowali pokojowych Kwurtonow z planety Kwurton i wywolali wojne) Belgow - wiadomo....... knuja jak uje....... no i ludzi chodzacych w spodniach...... czesto ich widuje i bywam w ich towarzystwie to nielubie... rofl rodzyna tez to bardzo rozbawilo...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania brr zimno ninja *obwija sie kocem i składa w kulke* a jakie masz majtezki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark leniu to rusz dupe i zrob se cos do żarcia...... rolleyes *przeglada pod kocykiem komiksy Garfisia* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:50 pm
Autark BeeWolf_san ja nie zrobiłem sobie wspaniała kolacje. Fasolka, miesko, przyprawa Meksykańska, pieprz, sol, Czosnek, cebula. no i na patelnie ... jak i co nie powiem ale pycha to bylo okrutne stressed jestem okrutnikiem wszakze. opcy":Rodzyny tak maja ze ich wsio bawi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:52 pm
BeeWolf_san opcy:Rodzyny tak maja ze ich wsio bawi. rozrywkowa osobka i tyle........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|