|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:04 pm
Aidanna Terrorystka Frania biedny Walerian Łukasiński............... kto? polski działacz niepodległościowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:12 pm
Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania biedny Walerian Łukasiński............... kto? polski działacz niepodległościowy no jena... nie znam sie... zabij mnie za to domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:13 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania biedny Walerian Łukasiński............... kto? polski działacz niepodległościowy igzakli crying heart
*brawo dla tego pana w czerwonym mołhołku*
ale najbardziej dobiło mnie to jak skończył sw�j żywot...... Yebani (perdon) rosjanie mad mad Rosjanie, szfaby i hamerykance... takie zakaly ludzkosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:14 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania biedny Walerian Łukasiński............... kto? polski działacz niepodległościowy no jena... nie znam sie... zabij mnie za to domokun kiedys napewno to zrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania biedny Walerian Łukasiński............... kto? polski działacz niepodległościowy no jena... nie znam sie... zabij mnie za to domokun kiedys napewno to zrobie chura mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:19 pm
Twisted_Exile Aidanna Rosjanie, szfaby i hamerykance... takie zakaly ludzkosci ninja czy To troche pod rasizm nie podchodzi? ninja twisted mylisz sie. to idiotyzm albo debilizm.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:19 pm
Twisted_Exile ninja czy To troche pod rasizm nie podchodzi? ninja twisted nawet jesli... to co... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:20 pm
założyłem dzisiaj questa. jak myślicie co mogę jeszcze dopisać aby zachęcić ludzi do dofinansowania mnie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:20 pm
opcy Twisted_Exile Aidanna Rosjanie, szfaby i hamerykance... takie zakaly ludzkosci ninja czy To troche pod rasizm nie podchodzi? ninja twisted mylisz sie. to idiotyzm albo debilizm..... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:22 pm
Twisted_Exile ninja czy To troche pod rasizm nie podchodzi? ninja twisted poniekąd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 12:23 pm
Aidanna Twisted_Exile ninja czy To troche pod rasizm nie podchodzi? ninja twisted nawet jesli... to co... rolleyes ninja prosilabym o uargumentowanie swoje wypowiedzi i czy oni osobiscie cos Ci obecnie zrobili? twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|