|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:11 am
opcy Delein *przytula* Do Lublina powiadasz...studieren? taaa... filologia angielska..... Ladno. Na jakiej uczelni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:12 am
f: KMFDM - 06 - Spit Sperm.mp3 [4:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:13 am
Delein opcy Delein *przytula* Do Lublina powiadasz...studieren? taaa... filologia angielska..... Ladno. Na jakiej uczelni? UL BeeWolf_san 4laugh tomoze ja ci na kolanko wskocze teraz? jestes za mlo przyjemny w dotyku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:15 am
Ozzwald az tak kiepsko bylo... ze nie ach... ano... spodziewalam sie czegos lepszego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein opcy Delein *przytula* Do Lublina powiadasz...studieren? taaa... filologia angielska..... Ladno. Na jakiej uczelni? UL BeeWolf_san 4laugh tomoze ja ci na kolanko wskocze teraz? jestes za mlo przyjemny w dotyku.... on jest gladziudki jak dupa niemowalaka... coedziennie szoruje sie szczotka ryzowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf_san 4laugh tomoze ja ci na kolanko wskocze teraz? jestes za mlo przyjemny w dotyku.... No to moze w jakis balsamik wskocze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein opcy Delein *przytula* Do Lublina powiadasz...studieren? taaa... filologia angielska..... Ladno. Na jakiej uczelni? UL Szkoda, ze nie KUL...ale dobrze wiedziec, moze od pazdziernika bede potrzebowala wtyki w Lublinie wink *daje mu cukierka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:16 am
EvilYuki Ozzwald az tak kiepsko bylo... ze nie ach... ano... spodziewalam sie czegos lepszego... To nie dobrze jak sie zawiodłaś, czas na zmiany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:18 am
Delein Szkoda, ze nie KUL...ale dobrze wiedziec, moze od pazdziernika bede potrzebowala wtyki w Lublinie wink *daje mu cukierka* KUL z ULem sie niezabardzo lubia.... ze tak sie wyraze.... //edit:czy to proba przekupstwa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:19 am
EvilYuki Ozzwald az tak kiepsko bylo... ze nie ach... ano... spodziewalam sie czegos lepszego... *klepie po pleckach* bedzie lepiej... kiedy? nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:20 am
opcy Delein Szkoda, ze nie KUL...ale dobrze wiedziec, moze od pazdziernika bede potrzebowala wtyki w Lublinie wink *daje mu cukierka* KUL z ULem sie niezabardzo lubia.... ze tak sie wyraze.... //edit:czy to proba przekupstwa? Nie wiem, nie znam sie...wiem tylko ze na KULu jest moj wymarzony kierunek, a uczelnia jako taka mi zwisa... Edit- jakiego przekupstwa, tozto z dobrego serca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:21 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald az tak kiepsko bylo... ze nie ach... ano... spodziewalam sie czegos lepszego... *klepie po pleckach* bedzie lepiej... kiedy? nie wiem... podam jej adres to niebawem ... oi! Ide sobie cos poczytam bay.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:24 am
Delein opcy Delein Szkoda, ze nie KUL...ale dobrze wiedziec, moze od pazdziernika bede potrzebowala wtyki w Lublinie wink *daje mu cukierka* KUL z ULem sie niezabardzo lubia.... ze tak sie wyraze.... //edit:czy to proba przekupstwa? Nie wiem, nie znam sie...wiem tylko ze na KULu jest moj wymarzony kierunek, a uczelnia jako taka mi zwisa... Edit- jakiego przekupstwa, tozto z dobrego serca... dendrologia? a cukierkow mi zabroniono brac od kogokolwiek przez najblizszy miesiac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 10:24 am
BeeWolf_san EvilYuki Ozzwald az tak kiepsko bylo... ze nie ach... ano... spodziewalam sie czegos lepszego... To nie dobrze jak sie zawiodłaś, czas na zmiany. Licze, ze koles sie jeszcze wyrobi... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|