|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:59 am
Urumi Kanzakii czesc wszystkim "a pozatym ozzy dobrze muwi bo ja juz od jakiegos czasu sucham tylko roku metaliki itp a jakos jestem na wolnosci anie u khmm.. specjalistuw od zaburzen psychicznych" a po co ten cudzyslow ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:12 am
Pantera - [Cowboys From Hell #05] Pantera - Cementery Gates [7:03]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:18 am
pustki chyba xd dalej piszemy jak pijani rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:19 am
Aidanna pustki chyba xd dalej piszemy jak pijani rofl blaugh nie zwrocilem wogule uwagi na to.... im starszy jestem tym ze mna gorzej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:25 am
Ozzwald Aidanna pustki chyba xd dalej piszemy jak pijani rofl blaugh nie zwrocilem wogule uwagi na to.... im starszy jestem tym ze mna gorzej wink juz nie te lata kochany rofl ![User Image]() ja sie boje tej maszyny gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:27 am
czesc.. jak tam pierwszy dzien nauki w nowym roku/?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:28 am
Aidanna Ozzwald Aidanna pustki chyba xd dalej piszemy jak pijani rofl blaugh nie zwrocilem wogule uwagi na to.... im starszy jestem tym ze mna gorzej wink juz nie te lata kochany rofl ![User Image]() ja sie boje tej maszyny gonk kopalnia odkrywkowa ? *przytula* budzi podziw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:29 am
Ozzwald czesc.. jak tam pierwszy dzien nauki w nowym roku/? A nie bylo zle, podali wyniki probnych matur z angola- z podstawy mialam 97%, a z rozszerzenia 60% i 61%...jestem bardzo zadowolona, aczkolwiek angol nie jest mi do niczego potrzebny...jakbym miala tyle z biologii to bym sie po suficie ze szczescia turlala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:30 am
Delein Ozzwald czesc.. jak tam pierwszy dzien nauki w nowym roku/? A nie bylo zle, podali wyniki probnych matur z angola- z podstawy mialam 97%, a z rozszerzenia 60% i 61%...jestem bardzo zadowolona, aczkolwiek angol nie jest mi do niczego potrzebny...jakbym miala tyle z biologii to bym sie po suficie ze szczescia turlala... a ile z bioli mialas ? czy nie mialas no i jak polski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:31 am
Aidanna Ozzwald Aidanna pustki chyba xd dalej piszemy jak pijani rofl blaugh nie zwrocilem wogule uwagi na to.... im starszy jestem tym ze mna gorzej wink juz nie te lata kochany rofl ![User Image]() ja sie boje tej maszyny gonk kombajn do wegla brunatnego.. nie takie rzeczy ludzie buduja.. :] witam wszystkich heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|