|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:59 am
ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:00 am
Ozzwald czikka Ja np sie czesto rozpraszam bo nie mam takiej podzielnej uwagi i wystarczy ze ktos mnie zawola a sie wybijam z rytmu np przy nauce. Strasznie to meczonce mnie teraz co chwile jakies inne ciekawsze zajecie sie trafia... ktore po 4 min zaczyna mi sie nudzic... i nastepnego szukam... muzyka nawet mnie dzis meczy i nie moge sobie nic na dzisiejszy dzien znalesc co by mi w ucho dzis wpadlo a mnie muzyka nie meczy lubie sobie posluchac w kazdej chwili jakos tak weselej wtedy lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:01 am
smok nocy ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami to nie idz, zrob sobie przerwe. To pomaga czasem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:01 am
czikka Ozzwald czikka Ja np sie czesto rozpraszam bo nie mam takiej podzielnej uwagi i wystarczy ze ktos mnie zawola a sie wybijam z rytmu np przy nauce. Strasznie to meczonce mnie teraz co chwile jakies inne ciekawsze zajecie sie trafia... ktore po 4 min zaczyna mi sie nudzic... i nastepnego szukam... muzyka nawet mnie dzis meczy i nie moge sobie nic na dzisiejszy dzien znalesc co by mi w ucho dzis wpadlo a mnie muzyka nie meczy lubie sobie posluchac w kazdej chwili jakos tak weselej wtedy lol siedze zawsze przy muzyce.. ale dzis jakos tak ciezko cos dopasowac sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:04 am
czikka smok nocy ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami to nie idz, zrob sobie przerwe. To pomaga czasem niemoge bo wtedy po 1 niewejde przes około 30 dni na internet po 2 znajomy mi kase musi dać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:05 am
smok nocy czikka smok nocy ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami to nie idz, zrob sobie przerwe. To pomaga czasem niemoge bo wtedy po 1 niewejde przes około 30 dni na internet po 2 znajomy mi kase musi dać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:06 am
Ozzwald siedze zawsze przy muzyce.. ale dzis jakos tak ciezko cos dopasowac sobie to posluchaj sobie jenifer lopez jak ja nie mam czego sluchac to sobie wlanczam jom albo shakire , a z reszta shakiry to zawsze moge sluchac 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:07 am
czikka Ozzwald siedze zawsze przy muzyce.. ale dzis jakos tak ciezko cos dopasowac sobie to posluchaj sobie jenifer lopez jak ja nie mam czego sluchac to sobie wlanczam jom albo shakire , a z reszta shakiry to zawsze moge sluchac 4laugh eee... no raczej daleko od moich klimatow, ale dziekuje za propozycje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:08 am
smok nocy czikka smok nocy ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami to nie idz, zrob sobie przerwe. To pomaga czasem niemoge bo wtedy po 1 niewejde przes około 30 dni na internet po 2 znajomy mi kase musi dać no to juz problem powazniejszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:08 am
czikka smok nocy czikka smok nocy ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami to nie idz, zrob sobie przerwe. To pomaga czasem niemoge bo wtedy po 1 niewejde przes około 30 dni na internet po 2 znajomy mi kase musi dać no to juz problem powazniejszy ja bym nawet powiedzial ze juz rozwiazany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:09 am
oglonda ktoś z was anime na kanale hyper o 21:00 po zig zapie question question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:09 am
Ozzwald czikka Ozzwald siedze zawsze przy muzyce.. ale dzis jakos tak ciezko cos dopasowac sobie to posluchaj sobie jenifer lopez jak ja nie mam czego sluchac to sobie wlanczam jom albo shakire , a z reszta shakiry to zawsze moge sluchac 4laugh eee... no raczej daleko od moich klimatow, ale dziekuje za propozycje.... a ty czego sluchasz tak zazwyczaj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:10 am
smok nocy oglonda ktoś z was anime na kanale hyper o 21:00 po zig zapie question question question question ja to wcale tych kreskowek nie lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 8:11 am
czikka Ozzwald czikka Ozzwald siedze zawsze przy muzyce.. ale dzis jakos tak ciezko cos dopasowac sobie to posluchaj sobie jenifer lopez jak ja nie mam czego sluchac to sobie wlanczam jom albo shakire , a z reszta shakiry to zawsze moge sluchac 4laugh eee... no raczej daleko od moich klimatow, ale dziekuje za propozycje.... a ty czego sluchasz tak zazwyczaj? jesli chodzi o wykonawcow... najdzesciej Bathorego, Kreatora, Moonsorrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|