Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22204 22205 22206 22207 22208 22209 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

smok nocy

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 7:59 am

ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:00 am

Ozzwald
czikka
Ja np sie czesto rozpraszam bo nie mam takiej podzielnej uwagi i wystarczy ze ktos mnie zawola a sie wybijam z rytmu np przy nauce. Strasznie to meczonce
mnie teraz co chwile jakies inne ciekawsze zajecie sie trafia... ktore po 4 min zaczyna mi sie nudzic... i nastepnego szukam...
muzyka nawet mnie dzis meczy i nie moge sobie nic na dzisiejszy dzien znalesc co by mi w ucho dzis wpadlo

a mnie muzyka nie meczy lubie sobie posluchac w kazdej chwili jakos tak weselej wtedy lol

czikka

czikka

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:01 am

smok nocy
ja nwet jak bym się chciał uczyci to nieuda mi się bo zagłośno jest , wszyscy (oprucz nielicznych) chałasujiom i to głośno . Zchęciom bym jutro nieszedł do szkoły bo itak mam skrucone lekcje i zamiast o 11 z minutami kończe o 10 z minutami

to nie idz, zrob sobie przerwe. To pomaga czasem
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:01 am

czikka
Ozzwald
czikka
Ja np sie czesto rozpraszam bo nie mam takiej podzielnej uwagi i wystarczy ze ktos mnie zawola a sie wybijam z rytmu np przy nauce. Strasznie to meczonce
mnie teraz co chwile jakies inne ciekawsze zajecie sie trafia... ktore po 4 min zaczyna mi sie nudzic... i nastepnego szukam...
muzyka nawet mnie dzis meczy i nie moge sobie nic na dzisiejszy dzien znalesc co by mi w ucho dzis wpadlo

a mnie muzyka nie meczy lubie sobie posluchac w kazdej chwili jakos tak weselej wtedy lol
siedze zawsze przy muzyce.. ale dzis jakos tak ciezko cos dopasowac sobie

Ozzwald

smok nocy

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:04 am

czikka
smok nocy

niemoge bo wtedy po 1 niewejde przes około 30 dni na internet po 2 znajomy mi kase musi dać
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:05 am

smok nocy
czikka
smok nocy

niemoge bo wtedy po 1 niewejde przes około 30 dni na internet po 2 znajomy mi kase musi dać
xp

Ozzwald

czikka

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:06 am

Ozzwald

to posluchaj sobie jenifer lopez jak ja nie mam czego sluchac to sobie wlanczam jom albo shakire , a z reszta shakiry to zawsze moge sluchac 4laugh
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:07 am

czikka
Ozzwald

to posluchaj sobie jenifer lopez jak ja nie mam czego sluchac to sobie wlanczam jom albo shakire , a z reszta shakiry to zawsze moge sluchac 4laugh
eee... no raczej daleko od moich klimatow, ale dziekuje za propozycje....

Ozzwald

czikka

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:08 am

smok nocy
czikka
smok nocy

no to juz problem powazniejszy
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:08 am

czikka
smok nocy
czikka
smok nocy

no to juz problem powazniejszy
ja bym nawet powiedzial ze juz rozwiazany

Ozzwald

smok nocy

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:09 am

oglonda ktoś z was anime na kanale hyper o 21:00 po zig zapie question question question question
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:09 am

Ozzwald
czikka
Ozzwald

a ty czego sluchasz tak zazwyczaj?

czikka

czikka

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:10 am

smok nocy
oglonda ktoś z was anime na kanale hyper o 21:00 po zig zapie question question question question

ja to wcale tych kreskowek nie lubie
PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:11 am

czikka
Ozzwald
czikka
Ozzwald

a ty czego sluchasz tak zazwyczaj?
jesli chodzi o wykonawcow... najdzesciej Bathorego, Kreatora, Moonsorrow

Ozzwald

smok nocy

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 8:13 am

bo bez gai nieprzeżyje
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22204 22205 22206 22207 22208 22209 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games