|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:41 am
smok nocy kiedy dadzom battle system na gai a zebym to ja wiedziala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:43 am
Ridsu Ozzwald Ridsu Ozzwald a ja krucy jutro musze wstac o 10 blaugh straszne crying jak ty sobie z tym poradzisz, no powiedz crying boze swiety , biedactwo. to jeszcze nic... w srode o 8 wstaje i w czwartek tez... zalamie sie psychicznie przez takie wstawanie podzielam twe bole, moze kladz sie wczesniej spac hmm? klada sie wczesnie, ale zaypiam pozno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:47 am
jaka porazajaca czerwien... czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:48 am
Ozzwald Ridsu Ozzwald Ridsu Ozzwald a ja krucy jutro musze wstac o 10 blaugh straszne crying jak ty sobie z tym poradzisz, no powiedz crying boze swiety , biedactwo. to jeszcze nic... w srode o 8 wstaje i w czwartek tez... zalamie sie psychicznie przez takie wstawanie podzielam twe bole, moze kladz sie wczesniej spac hmm? klada sie wczesnie, ale zaypiam pozno to sprobuj liczyc barany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:50 am
Ridsu to sprobuj liczyc barany xd zawse sie myle bo cos mnie rozprasza... dzisiaj sie sam rozpraszam... do niczego nie moge sie zabrac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:52 am
Ozzwald Ridsu to sprobuj liczyc barany xd zawse sie myle bo cos mnie rozprasza... dzisiaj sie sam rozpraszam... do niczego nie moge sie zabrac czasem sie tak trafia glupi dzien jeden. Ja tez zis nie do zycia jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:54 am
Ja np sie czesto rozpraszam bo nie mam takiej podzielnej uwagi i wystarczy ze ktos mnie zawola a sie wybijam z rytmu np przy nauce. Strasznie to meczonce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:55 am
Archangel, Dark Angel Lend me thy light Through Death's veil 'Til we have Heaven in sight!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:57 am
czikka Ja np sie czesto rozpraszam bo nie mam takiej podzielnej uwagi i wystarczy ze ktos mnie zawola a sie wybijam z rytmu np przy nauce. Strasznie to meczonce mnie teraz co chwile jakies inne ciekawsze zajecie sie trafia... ktore po 4 min zaczyna mi sie nudzic... i nastepnego szukam... muzyka nawet mnie dzis meczy i nie moge sobie nic na dzisiejszy dzien znalesc co by mi w ucho dzis wpadlo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|