|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:16 am
Twisted_Exile ninja moze Bee zostanie samica rozplodowa a Lava samcem rozplodowym i wszystkie propozycje zostana wykorzystane ninja *znika* twisted no jaka Ty madra jestes. Bee- ja sie przejadłem! a ty zostałeś zapylony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:17 am
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder tey, masz cos?! domokun i z duzej litery ty wandalu xd z wielkiej... tez moze byc 3nodding nie tez tylko tak sie mowi... duza litera to a a wielka to A to jest nie fair... bo mała litera to a i a domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:18 am
Jaswinder to jest nie fair... bo mała litera to a i a domokun to nie wymyslilem nazewnictwo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:19 am
Lavagetas ales sie ochwacil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:20 am
Ridsu Lavagetas ales sie ochwacil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:20 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja moze Bee zostanie samica rozplodowa a Lava samcem rozplodowym i wszystkie propozycje zostana wykorzystane ninja *znika* twisted no jaka Ty madra jestes. Bee- ja sie przejadłem! a ty zostałeś zapylony... ale wedle mojej teori to facet jest zapylany a kobieta znosi jajako, a wtym zwiazku ty jestes kobieta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:22 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja moze Bee zostanie samica rozplodowa a Lava samcem rozplodowym i wszystkie propozycje zostana wykorzystane ninja *znika* twisted no jaka Ty madra jestes. Bee- ja sie przejadłem! a ty zostałeś zapylony... ninja miales kiedys co do tego jakies obiekcje mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:23 am
Lavagetas_heqetai Ridsu Lavagetas ales sie ochwacil jak sie tak rozkulbaczysz to bedziesz skazany na wlasna raczke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:23 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja moze Bee zostanie samica rozplodowa a Lava samcem rozplodowym i wszystkie propozycje zostana wykorzystane ninja *znika* twisted no jaka Ty madra jestes. Bee- ja sie przejadłem! a ty zostałeś zapylony... ninja miales kiedys co do tego jakies obiekcje mrgreen twisted ninja no ja jestem człowiek-obiekcja zawsze mam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:24 am
Ridsu Lavagetas_heqetai Ridsu Lavagetas ales sie ochwacil jak sie tak rozkulbaczysz to bedziesz skazany na wlasna raczke xp w przeciwieństwie do Ciebie? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:25 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja moze Bee zostanie samica rozplodowa a Lava samcem rozplodowym i wszystkie propozycje zostana wykorzystane ninja *znika* twisted no jaka Ty madra jestes. Bee- ja sie przejadłem! a ty zostałeś zapylony... ale wedle mojej teori to facet jest zapylany a kobieta znosi jajako, a wtym zwiazku ty jestes kobieta. a oto wasz syn:  prawda, ze podobny do tatusia? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:25 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja moze Bee zostanie samica rozplodowa a Lava samcem rozplodowym i wszystkie propozycje zostana wykorzystane ninja *znika* twisted no jaka Ty madra jestes. Bee- ja sie przejadłem! a ty zostałeś zapylony... ninja miales kiedys co do tego jakies obiekcje mrgreen twisted ninja no ja jestem człowiek-obiekcja zawsze mam mrgreen ... stare ...*znika*... mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|