|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:03 am
Terrorystka Frania BeeWolf Osszzzz... ALE ty masz BRWI ... stare E co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:06 pm
ariellechan http://img106.imageshack.us/img106/8554/ariellechanfotoxe3.png To moje zdjecię. xd Ta oto fota moze wywołać whee : 1) szok 2) uraz psychiczny 3) postradanie zmysłów Oficjalnie przyznaję się, że ten stwór z takim, a nie innym pyszczkiem to ja whee jedno pytanie... chodzisz do budy na brynowie? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:08 pm
mmmm... terroryzmu sie zachcialo co? moge cie rozstrzelac? bardzo prosze.. moge? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:10 pm
 faja z rana jak smietana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 6:32 am
Mroczny Tato mmmm... terroryzmu sie zachcialo co? moge cie rozstrzelac? bardzo prosze.. moge? whee no nie wiem... musze pomyslesc... NIE emo Papieros... fuj... obrzydlistwo! jak mozna sobie odbierac zycie taki smierdzacym i trujacym petem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:55 am
Aidanna no nie wiem... musze pomyslesc... NIE emo Papieros... fuj... obrzydlistwo! jak mozna sobie odbierac zycie taki smierdzacym i trujacym petem gonk moja anglistka zawsze mowi po przerwie, jak wszyscy najarali wracaja, ze zabic sie mozna na wiele innych sposobów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:24 am
BeeWolf Aidanna no nie wiem... musze pomyslesc... NIE emo Papieros... fuj... obrzydlistwo! jak mozna sobie odbierac zycie taki smierdzacym i trujacym petem gonk moja anglistka zawsze mowi po przerwie, jak wszyscy najarali wracaja, ze zabic sie mozna na wiele innych sposobów. i jeszcze tylko zawadzaja innych, bo nie da sie siu siu zrobic w szkolnym kibelku, bo zadymione i glowa az boli od tego domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 9:31 am
Aidanna BeeWolf Aidanna no nie wiem... musze pomyslesc... NIE emo Papieros... fuj... obrzydlistwo! jak mozna sobie odbierac zycie taki smierdzacym i trujacym petem gonk moja anglistka zawsze mowi po przerwie, jak wszyscy najarali wracaja, ze zabic sie mozna na wiele innych sposobów. i jeszcze tylko zawadzaja innych, bo nie da sie siu siu zrobic w szkolnym kibelku, bo zadymione i glowa az boli od tego domokun u nas jak sie otworzy drzwi to az rzuca.. no własnie.. jak w takim kiblu siusiu zrobic... mi papierosy niesmakują...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 10:20 am
Nie mam nic przeciwko paleniu... tytoń szlachetna rzecz... xD ale w liceach powinny być palarnie. Pies lizal, że dym, ale jak okna pootwierają, żeby wywietrzyć, i to jeszcze w zimę... to jak na takie zimno dupę wystawić? emo
Aidiś, ładne zdjątka ^-^ ty... terrorystko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 10:58 am
EvilYuki Nie mam nic przeciwko paleniu... tytoń szlachetna rzecz... xD ale w liceach powinny być palarnie. Pies lizal, że dym, ale jak okna pootwierają, żeby wywietrzyć, i to jeszcze w zimę... to jak na takie zimno dupę wystawić? emo Aidiś, ładne zdjątka ^-^ ty... terrorystko wink po pierwsze to nie top na to a po drugie, to u mnie na uczelni czy deszcz czy mroz to studenci wychodza i jaraja na zewnatrz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:19 pm
EvilYuki Nie mam nic przeciwko paleniu... tytoń szlachetna rzecz... xD ale w liceach powinny być palarnie. Pies lizal, że dym, ale jak okna pootwierają, żeby wywietrzyć, i to jeszcze w zimę... to jak na takie zimno dupę wystawić? emo Aidiś, ładne zdjątka ^-^ ty... terrorystko wink no u nas juz przestaja palic, bo jak zlapia kogos to wywalaja ze szkoly 3nodding no i ciagle nauczyciele pilnuja... ale moje szkola to wiezienia aktualnie wiec sie nie dziwie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:37 pm
nie wiecie co dobre... nie ma to jak zapalic od razu po przebudzeniu ;]
mrrr od razu czuc ze dzien sie dobrze zapowiada ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:52 pm
Mroczny Tato nie wiecie co dobre... nie ma to jak zapalic od razu po przebudzeniu ;] mrrr od razu czuc ze dzien sie dobrze zapowiada ;d palac zabijasz siebie i innych pijac tylko siebie...dlatego wole pic razz P poza tym maly offtop sie tu zrobil ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 1:03 pm
Mroczny Tato nie wiecie co dobre... nie ma to jak zapalic od razu po przebudzeniu ;] mrrr od razu czuc ze dzien sie dobrze zapowiada ;d nie lubie osob, ktore pala... smierdzi im z ust... i ogolnie cali smierdziuszkuja... trzymam sie zdala od takich ludzi... gardze nimi wrecz scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|