|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:09 am
a moze ban za spam? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:34 am
Omega Sun a moze ban za spam? stare jestem ZA... u nas już wyleciał za bycie zjebem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 4:31 am
Omega Sun a moze ban za spam? stare nie jest to juz pierwszy raz wiec na razie ostrzezenie przy nastepnym najmniejszym przewinieniu poleci........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:30 am
MarianKanapowiec Omega Sun a moze ban za spam? stare jestem ZA... u nas już wyleciał za bycie zjebem zraniles mnie crying a kim ja sie bede bawil ? crying kogo dreczyl? crying jak mogles to zrobic swojemu misiulkowi - pysiulkowi? crying rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:14 am
Ale z was pizdy... Szkoda gadac. I tak mi nierobi ten ban bo ta gildia i tak jest strtasznie kefna. Ogolem to chuj wam w plery bo w dupe wam za przyjemnie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:15 am
MarianKanapowiec Omega Sun a moze ban za spam? stare jestem ZA... u nas już wyleciał za bycie zjebem Liz pyry szmato... Jeszcze nigdy mnie z zadnej gildii nie zbanowano. Z tej tez nie bo sam oddejde ruro rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:23 am
endo21 MarianKanapowiec Omega Sun a moze ban za spam? stare jestem ZA... u nas już wyleciał za bycie zjebem Liz pyry szmato... Jeszcze nigdy mnie z zadnej gildii nie zbanowano. Z tej tez nie bo sam oddejde ruro rofl mrgreen noto czekamy....... oo juz sobie poszedl..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:28 am
opcy endo21 MarianKanapowiec Omega Sun a moze ban za spam? stare jestem ZA... u nas już wyleciał za bycie zjebem Liz pyry szmato... Jeszcze nigdy mnie z zadnej gildii nie zbanowano. Z tej tez nie bo sam oddejde ruro rofl mrgreen noto czekamy....... oo juz sobie poszedl..... mrgreen alleluja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:36 pm
endo21 Ale z was pizdy... Szkoda gadac. I tak mi nierobi ten ban bo ta gildia i tak jest strtasznie kefna. Ogolem to chuj wam w plery bo w dupe wam za przyjemnie domokun brak mi słow. endo21 MarianKanapowiec Omega Sun a moze ban za spam? stare jestem ZA... u nas już wyleciał za bycie zjebem Liz pyry szmato... Jeszcze nigdy mnie z zadnej gildii nie zbanowano. Z tej tez nie bo sam oddejde ruro rofl mrgreen Szkoda taki miły z niego młody człowiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:55 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 1:09 pm
endo21 MarianKanapowiec Omega Sun a moze ban za spam? stare jestem ZA... u nas już wyleciał za bycie zjebem Liz pyry szmato... Jeszcze nigdy mnie z zadnej gildii nie zbanowano. Z tej tez nie bo sam oddejde ruro rofl mrgreen Nie ma tak dobrze... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:30 am
A ja powiem tak: Lubie filmy, i chodzic do kina tez lubie, tylko ze jak sie mieszka w chorym kraju, to lepiej juz nie wychodzic z domu, tylko kupic sobie kilka kilo internetu i sie zamknac w sobie. Dlaczego? A mianowicie...
Bo w gazecie mozna przeczytac jak jakis gentelman poszedl sobie obejrzec film a siadajac w fotelu poczul uklucie na posladku, oczywiscie podniosl sie, zeby sprawdzic co to. Na siedzeniu znalazl mala igle z krotka notka lezaca tuz obok : "Ta igla byla uzywana przez nosiciela wirusa HIV. Milego dnia." Naturalnie facet oddal krew do badan a po jakims czasie okazalo sie, ze notka nie klamala a ow gentelman zostal zakazony AIDS.
Az chce sie wychodzic z domu co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|