|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:27 am
Miru masz szczescie ze jak Cie przyjmowalismy to nie bylo generala Ozzwalda...gdyz na Tobie by rozpoczol nowa piekna tradycje..."chrzest mlodych wlasnym moczem" xd pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:27 am
Kiray Twisted_Exile twisted dziendobry twisted Witam z samego rana... ehhhhhh... ja tam nie moge spac a ty czemu tak wczesnie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:28 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile twisted dziendobry twisted Witam z samego rana... ehhhhhh... ja tam nie moge spac a ty czemu tak wczesnie? twisted bo mnie obudzili abym mamie pomagal...ale narazie skutecznie tego unikam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:31 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile twisted dziendobry twisted Witam z samego rana... ehhhhhh... ja tam nie moge spac a ty czemu tak wczesnie? twisted bo mnie obudzili abym mamie pomagal...ale narazie skutecznie tego unikam xd xd tja rzecz ktora juz opanowales do perfekcji xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:34 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile twisted dziendobry twisted Witam z samego rana... ehhhhhh... ja tam nie moge spac a ty czemu tak wczesnie? twisted bo mnie obudzili abym mamie pomagal...ale narazie skutecznie tego unikam xd xd tja rzecz ktora juz opanowales do perfekcji xd twisted nech mlodszy brat pracuje za mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:37 am
Billy Idol - Romeo's Waiting rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:38 am
Yumi fajny sig...normalnie jak by to ktos powiedzial "wporzo" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:40 am
Kiray Yumi fajny sig...normalnie jak by to ktos powiedzial "wporzo" xd wporzo .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:42 am