|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:10 am
már most is lehet? O___O najo ez nekem sötétkínai -_- crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:12 am
RockNekoGirl94 már most is lehet? O___O najo ez nekem sötétkínai -_- crying crying crying crying mit lehet már most is question eek máj. 28. az jövő hét csütörtök..akkor kezdődik....addig szerezz ruhát meg valakit akivel elmész a bálba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:15 am
stranger12 RockNekoGirl94 már most is lehet? O___O najo ez nekem sötétkínai -_- crying crying crying crying mit lehet már most is question eek máj. 28. az jövő hét csütörtök..akkor kezdődik....addig szerezz ruhát meg valakit akivel elmész a bálba 3nodding JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DEHÜLYEVOK URISTEN... -_- azthittem h már elmúlt május 28. XDXDXD bocsi T.T ruha már megvan meg a kiegészítők iis xD megmár az is aki elhurcol *.* am hajrááá ^^ bár nekem még cipő kéne hmhm..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:42 am
menj mezítláb....amilyen pocsolyában állsz úgyis csak beázna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:48 am
Nekem is megvan az egyik cuccom, ez a keringős. Hogy tetszik? smile Valaki javasolta hogy az imp miatt tegyek bele több aranyat.
Lesz még 1 "forró" és egy aranyhalféle.
Egyébként korábban lefordítottam a promageddonos announcement nagy részét... stare Jövő csüt-től azutáni keddig lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:49 am
stranger12 menj mezítláb....amilyen pocsolyában állsz úgyis csak beázna xd XD JAJA lehet h az lesz... vagy megyek tornacsukában... nincs egy normális cipóóó -_- mindegy majd kérek helpet valakitől vagy majd minden egyes cipőt meglesek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:51 am
Obilia Nekem is megvan az egyik cuccom, ez a keringős. Hogy tetszik? smile Valaki javasolta hogy az imp miatt tegyek bele több aranyat. Lesz még 1 "forró" és egy aranyhalféle. Egyébként korábban lefordítottam a promageddonos announcement nagy részét... stare Jövő csüt-től azutáni keddig lesz. igenigen most olvastam vissza... bocsi sweatdrop am nagyon szép ez a kinézet smile jó választás. én azt a ruhát akartam volna ami az enchanted book-ban van az a rózsaszín mert az oan mint a Suzumiyában Mikurunak csak a Mikurué rövidszoknyás szinte olyan.. xD de maradok egy sima koktélos rucinál ^^ mert az túúl drága nekem. nincs keret xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:54 am
RockNekoGirl94 stranger12 menj mezítláb....amilyen pocsolyában állsz úgyis csak beázna xd XD JAJA lehet h az lesz... vagy megyek tornacsukában... nincs egy normális cipóóó -_- mindegy majd kérek helpet valakitől vagy majd minden egyes cipőt meglesekpróbálgasd fel a tekteken....úgy egyszerűbb a választás.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 10:59 am
stranger12 RockNekoGirl94 stranger12 menj mezítláb....amilyen pocsolyában állsz úgyis csak beázna xd XD JAJA lehet h az lesz... vagy megyek tornacsukában... nincs egy normális cipóóó -_- mindegy majd kérek helpet valakitől vagy majd minden egyes cipőt meglesekpróbálgasd fel a tekteken....úgy egyszerűbb a választás.... 3nodding hmhm.. igazad van ^^ köszi biggrin majd próbálgatok ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 11:30 am
Van még szabad lány a bálra? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 11:36 am
Womi Van még szabad lány a bálra? gonk nemtom de nekem már megvan a partnerem igaz édesem?*strangerre kacsinz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 11:51 am
redface hát persze szivem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 11:54 am
Womi Van még szabad lány a bálra? gonk Ne add fel...eltart pár napig.....akár minden nap más lánnyal mehetsz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 12:02 pm
stranger12 Womi Van még szabad lány a bálra? gonk Ne add fel...eltart pár napig.....akár minden nap más lánnyal mehetsz xd igaza van Strangernek biggrin ésmég van még időd is smile amugy biztos van még szabad leááány biggrin csak elszántan kell keresni ^^ wíí Stranger nekedisvan párood 3nodding mostmár nemkell aggodalmaskodnod biggrin ittmég lessssz vmi... 3nodding whee smile 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 12:08 pm
Nem aggodalmaskodtam sokat....tudtam hogy Ao-ra mindig lehet számítani....legalább lesz valaki aki nem béna ha táncra kerül a sor xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|