|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:08 am
Ozzwald Omega Sun Lavagetas_heqetai trzebaby go/ją jakoś nazwać... skoro Bee jest w ciazy, to Ty jako drugi ojciec mozesz wybrac imie a ja chce byc ojciec chrzestny don Ozzwald ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:08 am
Omega Sun Ozzwald Lavagetas_heqetai trzebaby go/ją jakoś nazwać... jego.. hm.. dezyderiusz tylko jak to zdrabniac? xd Dyzio xd Bee, najlepiej chłopca Jaswinder nazwać... można zdrabniać Jaś, tylko co na to powiedzą wszystkie hinduski o tym imieniu? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:09 am
Lavagetas_heqetai mi sie podoba Dymitr i Rycheza ;D Moze kunegunda i Ildefons
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:10 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai mi sie podoba Dymitr i Rycheza ;D Moze kunegunda i Ildefons Hlary, Polikarp,
lub Igor mrgreen heart [ew. Igorcia XD ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:11 am
tey, masz cos?! domokun i z duzej litery ty wandalu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai mi sie podoba Dymitr i Rycheza ;D Moze kunegunda i Ildefons a moze Agapit i Agapita
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur BeeWolf_san Lavagetas_heqetai mi sie podoba Dymitr i Rycheza ;D Moze kunegunda i Ildefons Hlary, Polikarp,
lub Igor mrgreen heart [ew. Igorcia XD ]monoszpadel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:12 am
Jaswinder tey, masz cos?! domokun i z duzej litery ty wandalu xd moze jak jamniki mojego kumpla. Minus i minutka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:12 am
Jaswinder tey, masz cos?! domokun i z duzej litery ty wandalu xd z wielkiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:14 am
Ozzwald Jaswinder tey, masz cos?! domokun i z duzej litery ty wandalu xd z wielkiej... tez moze byc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:14 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder tey, masz cos?! domokun i z duzej litery ty wandalu xd z wielkiej... tez moze byc 3nodding nie tez tylko tak sie mowi... duza litera to a a wielka to A
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 6:15 am
Kredek, tyle ze to ty składasz Jajo nie ja, w koncu to nie ja ale ty durzy brzuch posiadasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja moze Bee zostanie samica rozplodowa a Lava samcem rozplodowym i wszystkie propozycje zostana wykorzystane ninja *znika* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra- pojde wam na reke- bedzie Dymitr ;D a o damskie imie to wg uznania ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder tey, masz cos?! domokun i z duzej litery ty wandalu xd nie krzycz na niego, on nie moze sie w tym stanie denerwowac! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|