|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:40 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D zaluj... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:41 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D dobra dobra nie do mnie taka spiewka wszystko musisz wydobyc na swiatlo dzienne- to miala byc tajemnica, no ale jak juz maja wszyscy wiedziec to niech wiedzą- a Ty masz termin za tydzien na USG - w koncu to juz 3 miesiac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:42 am
Jaswinder Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D zaluj... xd czemu?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:43 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D dobra dobra nie do mnie taka spiewka wszystko musisz wydobyc na swiatlo dzienne- to miala byc tajemnica, no ale jak juz maja wszyscy wiedziec to niech wiedzą- a Ty masz termin za tydzien na USG - w koncu to juz 3 miesiac ;] Zapyliłaś mnie prze sen.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:43 am
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D zaluj... xd czemu?:> bo potem byc mial np takie malenstwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:44 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D dobra dobra nie do mnie taka spiewka wszystko musisz wydobyc na swiatlo dzienne- to miala byc tajemnica, no ale jak juz maja wszyscy wiedziec to niech wiedzą- a Ty masz termin za tydzien na USG - w koncu to juz 3 miesiac ;] Zapyliłaś mnie prze sen.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:44 am
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D zaluj... xd czemu?:> becikowe bys dostal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:45 am
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D zaluj... xd czemu?:> bo potem byc mial np takie malenstwa  a co ja- zoofil? ;P a gryzonie mnie nie pociągają ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:46 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D zaluj... xd czemu?:> becikowe bys dostal wink ale oddałbym ci małego w opieke co? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:47 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai wszystko musisz wydobyc na swiatlo dzienne- to miala byc tajemnica, no ale jak juz maja wszyscy wiedziec to niech wiedzą- a Ty masz termin za tydzien na USG - w koncu to juz 3 miesiac ;] Zapyliłaś mnie prze sen.? jakie to slodkie, bedziesz mial Beeczuszke jr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:47 am
Lavagetas_heqetai bo potem byc mial np takie malenstwa  a co ja- zoofil? ;P a gryzonie mnie nie pociągają ;]mnie tez jakos nadmiar siersci i wasy nie kreca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:50 am
Lavagetas_heqetai ale oddałbym ci małego w opieke co? ;] *mysli o tych wszystkich bonusach i zapomogach od rzadu* ok, wchodze w to ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:51 am
Zganiemy becikowe i oddamy małegoOmi bo ona uwaerza ze to słodkie.. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:52 am
BeeWolf_san Zganiemy becikowe i oddamy małegoOmi bo ona uwaerza ze to słodkie.. rofl tylko jak ja za pare lat powiem temu biednemu dziecku, ze ma dwoch ojcow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|