|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:27 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san "yo eleso kiepasa paradox" ;] viva la espagnola! Al hierro caliente batir de repente
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:29 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai BeeWolf_san "yo eleso kiepasa paradox" ;] viva la espagnola! Al hierro caliente batir de repente la buene voici- a z reszta i tak wole rosyjski ;D zdrastwujtie tawarisze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:29 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Wtyka mu palec w pepek, HEHE jestes ojcem ? ni, po prostu gruby jestem ;D Wsumie to racja, moj brat tez sie zrobił gruby a potem sie pojaiwłoskar. To nie prawda ze kobiety chodza w ciarzy to faceci, one tylko rodza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:30 am
wroocilam 4laugh
Baliaur?! czemu juz nie jestes zombiakiem? eek
Frania, mam do ciebie romans (historyczny)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:31 am
Jaswinder wroocilam 4laugh Baliaur?! czemu juz nie jestes zombiakiem? eek Frania, mam do ciebie romans (historyczny) cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:32 am
Lavagetas_heqetai sie nawet nie przywita z kolegą ;P oO Lovelas nie trzeba bylo tyle swieta jesc xd no czesc, czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:32 am
Lavagetas_heqetai Jaswinder wroocilam 4laugh Baliaur?! czemu juz nie jestes zombiakiem? eek Frania, mam do ciebie romans (historyczny) cześć eek redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:34 am
Baliaur Lavagetas_heqetai sie nawet nie przywita z kolegą ;P oO Lovelas nie trzeba bylo tyle swieta jesc xd no czesc, czescoj tam, każdy jadł tylko ja sie do tego przyznałem fotograficznie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder wroocilam 4laugh Baliaur?! czemu juz nie jestes zombiakiem? eek Frania, mam do ciebie romans (historyczny) bo mi sie znudzilo rolleyes , zdecydowanie przesadzilam z jedzeniem mozgow rofl //fju Sigur Ros - [Takk #03] Hoppipolla [4:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:37 am
BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:38 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san nie wiem ty wiesz nalpepiej. Z kim jestes? no ja z nikim w ciazy nie jestem ;D dobra dobra nie do mnie taka spiewka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|