|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:15 am
ojej!! eek
dostalam zyczenia bozonarodzeniowe z Litwy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:15 am
Jaswinder najciekawsze zdjecie, jakie zrobilam... wracam z imprezy o 6.00 rano, wchodze na swoja(!) klatke schodowa, ide na 1 pietro, gdzie jest moje mieszkanie, a tu w polowie drogi... barykada xd  moze ktos pomyslal wczesniej, ze nie bedzie w stanie dojsc po imprezie do swojego mieszkania, wiec przyniosl sobie lozeczko nizej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:19 am
ninja bry dzien ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:22 am
Twisted_Exile ninja bry dzien ninja twisted bre popoludnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:25 am
Jaswinder Twisted_Exile ninja bry dzien ninja twisted bre popoludnie xd a uj z tum wazne ze jasno jest i do czwartku wolne rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:28 am
Twisted_Exile Jaswinder Twisted_Exile ninja bry dzien ninja twisted bre popoludnie xd a uj z tum wazne ze jasno jest i do czwartku wolne rofl mrgreen twisted *patrzy na szarobury pejzaz za oknem* ze jasno to bym nie powiedziala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:31 am
Omega Sun Jaswinder najciekawsze zdjecie, jakie zrobilam... wracam z imprezy o 6.00 rano, wchodze na swoja(!) klatke schodowa, ide na 1 pietro, gdzie jest moje mieszkanie, a tu w polowie drogi... barykada xd  moze ktos pomyslal wczesniej, ze nie bedzie w stanie dojsc po imprezie do swojego mieszkania, wiec przyniosl sobie lozeczko nizej xd bueheeheheh *ryczy se zmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:41 am
Gosiak bueheeheheh *ryczy se zmiechu* smiej sie, smiej... o malo sie nie zabilam o to lozko... do jakiejs 10.00 tam stalo... stare nawet moj pies swoimi brudnymi buciorami po tym przeszedl... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:48 am
Jaswinder Gosiak bueheeheheh *ryczy se zmiechu* smiej sie, smiej... o malo sie nie zabilam o to lozko... do jakiejs 10.00 tam stalo... stare nawet moj pies swoimi brudnymi buciorami po tym przeszedl... mrgreen ciesz sie lepij ze to nie towje lozko bylo xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:51 am
Omega Sun Jaswinder najciekawsze zdjecie, jakie zrobilam... wracam z imprezy o 6.00 rano, wchodze na swoja(!) klatke schodowa, ide na 1 pietro, gdzie jest moje mieszkanie, a tu w polowie drogi... barykada xd  moze ktos pomyslal wczesniej, ze nie bedzie w stanie dojsc po imprezie do swojego mieszkania, wiec przyniosl sobie lozeczko nizej xd było by ciekawiej gdyby ktos na nim spał. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:52 am
Gaia mi nadała nowe imie.  Edit:E lipa zmniejszyło sie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:59 am
BeeWolf_san Omega Sun Jaswinder najciekawsze zdjecie, jakie zrobilam... wracam z imprezy o 6.00 rano, wchodze na swoja(!) klatke schodowa, ide na 1 pietro, gdzie jest moje mieszkanie, a tu w polowie drogi... barykada xd  moze ktos pomyslal wczesniej, ze nie bedzie w stanie dojsc po imprezie do swojego mieszkania, wiec przyniosl sobie lozeczko nizej xd było by ciekawiej gdyby ktos na nim spał. 4laugh cool jakas seksowna polnaga laseczka? rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 5:02 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Omega Sun Jaswinder najciekawsze zdjecie, jakie zrobilam... wracam z imprezy o 6.00 rano, wchodze na swoja(!) klatke schodowa, ide na 1 pietro, gdzie jest moje mieszkanie, a tu w polowie drogi... barykada xd  moze ktos pomyslal wczesniej, ze nie bedzie w stanie dojsc po imprezie do swojego mieszkania, wiec przyniosl sobie lozeczko nizej xd było by ciekawiej gdyby ktos na nim spał. 4laugh cool jakas seksowna polnaga laseczka? rofl mrgreen twisted no mogła by jakas poł naga samica tam lerze, nie obraził bym sie. Tylko co mi po tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|