|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:16 am
*wylazi z lozka* chyba nikogo nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:26 am
Omega Sun *wylazi z lozka* chyba nikogo nie ma ninja ja jezdem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:26 am
gardlo mnie boli... *khe* *khe* *khe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:29 am
Jaswinder gardlo mnie boli... *khe* *khe* *khe* taaa jasne... do szkoly sie nie chcialo isc! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:40 am
Omega Sun Jaswinder gardlo mnie boli... *khe* *khe* *khe* taaa jasne... do szkoly sie nie chcialo isc! wink skad wiedzialas? mrgreen a tak powaznie, to rzeczywiscie mnie gardlo boli... chyba sie przeziebilam, bo siedzialam poniekad na sniegu wczoraj... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:43 am
Jaswinder Omega Sun Jaswinder gardlo mnie boli... *khe* *khe* *khe* taaa jasne... do szkoly sie nie chcialo isc! wink skad wiedzialas? mrgreen a tak powaznie, to rzeczywiscie mnie gardlo boli... chyba sie przeziebilam, bo siedzialam poniekad na sniegu wczoraj... confused bo ja tez lubie sobie wymyslac wymowki wink Na gardlo to trzeba spirytusu popic z ziolkami, serio serio ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:44 am
nie... spirytusu moze lepiej nie... sweatdrop za to mam takie ziolowe tabletki... 3nodding a moze amol? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:48 am
Jaswinder nie... spirytusu moze lepiej nie... sweatdrop za to mam takie ziolowe tabletki... 3nodding a moze amol? mrgreen tez sie nada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:54 am
Jaswinder nie... spirytusu moze lepiej nie... sweatdrop za to mam takie ziolowe tabletki... 3nodding a moze amol? mrgreen wez amol z cukrem biggrin zajebiscie dziala jeszcze miud z cytryna wiem cos o tym bo zdychalam na przeziebienie trzy dni gardlo mnie bolalo i jeszcze brat mnie katarem zarazil xd xd xd nie zapomniane wrazenia... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:55 am
 teraz juz widac kto postuje na Gai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:00 am
Jaswinder  teraz juz widac kto postuje na Gai xd przerosnieta mysz komputerowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:02 am
Jaswinder Jaswinder  teraz juz widac kto postuje na Gai xd przerosnieta mysz komputerowa blaugh rofl rofl rofl ale masz fajna mysz komputerowa to chyba cud nowoczesnej techniki hahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:02 am
Jaswinder  teraz juz widac kto postuje na Gai xd kurcze, moje koty by mialy radoche- taki tlusy szczurek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:04 am
Omega Sun Jaswinder  teraz juz widac kto postuje na Gai xd kurcze, moje koty by mialy radoche- taki tlusy szczurek xd ona na tym zdjeciu to jeszcze byla mloda... XD STRASZNY FILM 13
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:09 am
najciekawsze zdjecie, jakie zrobilam... wracam z imprezy o 6.00 rano, wchodze na swoja(!) klatke schodowa, ide na 1 pietro, gdzie jest moje mieszkanie, a tu w polowie drogi... barykada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|