|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:42 pm
Jaswinder co, porzuciliscei eventa? *wtacza sie na chwiejnych nogach, dziwiac sie jakim trafem udalo jej sie dotrzec na gaie* o matko huto...!! Fayne masz kapciuszki bejbe wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:58 pm
BeeWolf_san Jaswinder co, porzuciliscei eventa? *wtacza sie na chwiejnych nogach, dziwiac sie jakim trafem udalo jej sie dotrzec na gaie* o matko huto...!! Fayne masz kapciuszki bejbe wink 4laugh bo ja cala jestem fayna.... nie wiedziales? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:01 pm
Jaswinder BeeWolf_san Jaswinder co, porzuciliscei eventa? *wtacza sie na chwiejnych nogach, dziwiac sie jakim trafem udalo jej sie dotrzec na gaie* o matko huto...!! Fayne masz kapciuszki bejbe wink 4laugh bo ja cala jestem fayna.... nie wiedziales? twisted nie, pokaz zdiecie. hej Omiś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:05 pm
BeeWolf_san Jaswinder BeeWolf_san Jaswinder co, porzuciliscei eventa? *wtacza sie na chwiejnych nogach, dziwiac sie jakim trafem udalo jej sie dotrzec na gaie* o matko huto...!! Fayne masz kapciuszki bejbe wink 4laugh bo ja cala jestem fayna.... nie wiedziales? twisted nie, pokaz zdiecie. hej Omiś heart galeria, okolice 30 strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:06 pm
kurcze niech mi ktoś wytłumaczy co to jest za event czy coś w durem, bo jestem dopiero od tygodnia 1 raz na PC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:08 pm
Kagaio kurcze niech mi ktoś wytłumaczy co to jest za event czy coś w durem, bo jestem dopiero od tygodnia 1 raz na PC event jest po nic, tzn nowy rok jest, to zrobili takie niewiadomo co ludziom z łaski na ucieche. Piszesz na forum w GambinoMension (ktore jest w Durem) i co jakis czas pani mikolajowa podrzuci Ci jakis item. Rozumiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:13 pm
Jaswinder nie, pokaz zdiecie. hej Omiś heart galeria, okolice 30 strony... niechce mi sie sukac:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:15 pm
Omega Sun Kagaio kurcze niech mi ktoś wytłumaczy co to jest za event czy coś w durem, bo jestem dopiero od tygodnia 1 raz na PC event jest po nic, tzn nowy rok jest, to zrobili takie niewiadomo co ludziom z łaski na ucieche. Piszesz na forum w GambinoMension (ktore jest w Durem) i co jakis czas pani mikolajowa podrzuci Ci jakis item. Rozumiesz? aha a ile trzeba popisać Xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:22 pm
a właśnie jest jakieś nasze zrobione w durem, to, to co tam jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:39 pm
event sie o 3 zaczal i ma trwac jakos 24 h, to chyba do 3?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:00 pm