|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:51 pm
Twisted_Exile gonk gonk jestes zbyt laskaw generale xd a co postanowienie noworoczne ze bedizesz dobry? mrgreen twisted tak mam byc dobry i kulturny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:52 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile gonk gonk jestes zbyt laskaw generale xd a co postanowienie noworoczne ze bedizesz dobry? mrgreen twisted tak mam byc dobry i kulturny. a nie byles taki eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:53 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile gonk gonk jestes zbyt laskaw generale xd a co postanowienie noworoczne ze bedizesz dobry? mrgreen twisted tak mam byc dobry i kulturny. a nie byles taki eek twisted NIE. rofl jestem straszny i sie bede smarzyc w pielke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:56 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile gonk gonk jestes zbyt laskaw generale xd a co postanowienie noworoczne ze bedizesz dobry? mrgreen twisted tak mam byc dobry i kulturny. a nie byles taki eek twisted NIE. rofl jestem straszny i sie bede smarzyc w pielke. no tak fakt racja mrgreen i dobrze Ci tak wink 4laugh mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:59 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile gonk gonk jestes zbyt laskaw generale xd a co postanowienie noworoczne ze bedizesz dobry? mrgreen twisted tak mam byc dobry i kulturny. a nie byles taki eek twisted NIE. rofl jestem straszny i sie bede smarzyc w pielke. no tak fakt racja mrgreen i dobrze Ci tak wink 4laugh mrgreen twisted heart No wiem ze mi dobrze, nie narzekam Ide sie obmyc biggrin Bay 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:10 pm
HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:15 pm
Kagaio HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem? jakie nowe cos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:23 pm
Aidanna Kagaio HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem? jakie nowe cos? takie coz z takim czyms
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:23 pm
Aidanna Kagaio HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem? jakie nowe cos? no takie nowe tam gdzie nowy komiks
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:27 pm
BeeWolf_san Aidanna Kagaio HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem? jakie nowe cos? takie coz z takim czyms no i wszytsko jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:28 pm
Kagaio Aidanna Kagaio HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem? jakie nowe cos? no takie nowe tam gdzie nowy komiks noworoczny event
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:29 pm
Kagaio Aidanna Kagaio HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem? jakie nowe cos? no takie nowe tam gdzie nowy komiks to go poczytaj :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:31 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna Kagaio HEJ! O co chodzi z tym nowym czymś w Durem? jakie nowe cos? takie coz z takim czyms no i wszytsko jasne no jakiś event albo cos zw ide się myć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:34 pm
foo: Andy Hunter - [Exodus #08] Sandstorm Calling [7:14]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:40 pm
co, porzuciliscei eventa?
*wtacza sie na chwiejnych nogach, dziwiac sie jakim trafem udalo jej sie dotrzec na gaie*
o matko huto...!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|