|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:14 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san nie to był"facet" O kurde .... neutral eek ....nie martw sie teraz takie cos jest raczej na pozadku dziennym wink rofl mrgreen twisted heart mnie to wcale nie cieszy. rofl oj no jus jus niedenrwuj sie bo na urode Ci sie rzuci rofl mrgreen twisted wink mnie to juz niec nie zaszkodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:16 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun lubie Cie, ale prosze nie dyskutujmy dzisiaj, bo jutro znowu nie bede nic pamietac i ktos sie bedzie czepial ze go zwyzywalam, wiec wole z nikim nie rozmawiac i nic nie obiecywac wink Okej, rofl to nie jest smieszne, zniknelo mi kilka h zycia z pamieci ninja no wiesz co nie ma sie czym martwic biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:18 pm
BeeWolf_san mnie to juz niec nie zaszkodzi. uhm rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:21 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san mnie to juz niec nie zaszkodzi. uhm rolleyes twisted biggrin no co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:22 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san mnie to juz niec nie zaszkodzi. uhm rolleyes twisted biggrin no co biggrin no nic a czy ja wygladm na kogos co cos mowi i ciagle sie czepia mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:26 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san mnie to juz niec nie zaszkodzi. uhm rolleyes twisted biggrin no co biggrin no nic a czy ja wygladm na kogos co cos mowi i ciagle sie czepia mrgreen twisted E ... nom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:28 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san mnie to juz niec nie zaszkodzi. uhm rolleyes twisted biggrin no co biggrin no nic a czy ja wygladm na kogos co cos mowi i ciagle sie czepia mrgreen twisted E ... nom biggrin mrgreen to bylo retoryczne panie Kassanovo *puci puci**ucieka przed gniewem* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:31 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san mnie to juz niec nie zaszkodzi. uhm rolleyes twisted biggrin no co biggrin no nic a czy ja wygladm na kogos co cos mowi i ciagle sie czepia mrgreen twisted E ... nom biggrin mrgreen to bylo retoryczne panie Kassanovo *puci puci**ucieka przed gniewem* rofl mrgreen twisted Wznosi rece do nieba A uciekaj moj gniew jest nieskonczony i odnajdzie cie nawet na krancu swiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:33 pm
BeeWolf_san Wznosi rece do nieba A uciekaj moj gniew jest nieskonczony i odnajdzie cie nawet na krancu swiata. *wraac kopie go lekko w lydke i ponownie ucieka ze smiechem* oj ale ja sie boje ojej jak Ja to przezyje musze sie pochalstac rozowym recznikiem chyba by mi przebaczona taka zniewage rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:37 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Wznosi rece do nieba A uciekaj moj gniew jest nieskonczony i odnajdzie cie nawet na krancu swiata. *wraac kopie go lekko w lydke i ponownie ucieka ze smiechem* oj ale ja sie boje ojej jak Ja to przezyje musze sie pochalstac rozowym recznikiem chyba by mi przebaczona taka zniewage rofl mrgreen twisted Ta zniewaga krwi wymaga ... Musiszsłuchac radia maryja i nosic beret.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:39 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Wznosi rece do nieba A uciekaj moj gniew jest nieskonczony i odnajdzie cie nawet na krancu swiata. *wraac kopie go lekko w lydke i ponownie ucieka ze smiechem* oj ale ja sie boje ojej jak Ja to przezyje musze sie pochalstac rozowym recznikiem chyba by mi przebaczona taka zniewage rofl mrgreen twisted Ta zniewaga krwi wymaga ... Musiszsłuchac radia maryja i nosic beret. gonk gonk gonk jestes za surowy co ja takiego zrobilam crying crying crying crying byleby nie moherowe ochraniacze na.... gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:41 pm
Twisted_Exile gonk gonk gonk jestes za surowy co ja takiego zrobilam crying crying crying crying byleby nie moherowe ochraniacze na.... gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted Ochraniacze nałono tez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:42 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile gonk gonk gonk jestes za surowy co ja takiego zrobilam crying crying crying crying byleby nie moherowe ochraniacze na.... gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted Ochraniacze nałono tez. gonk gonk gonk gonk gonk nie blagam tylko nie to*pelznie w jego strone* gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:45 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile gonk gonk gonk jestes za surowy co ja takiego zrobilam crying crying crying crying byleby nie moherowe ochraniacze na.... gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted Ochraniacze nałono tez. gonk gonk gonk gonk gonk nie blagam tylko nie to*pelznie w jego strone* gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted No takmiałem w tym roku byc dobry. Podgrzewane ochraniacze na Łono. zeby nie było wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:48 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile gonk gonk gonk jestes za surowy co ja takiego zrobilam crying crying crying crying byleby nie moherowe ochraniacze na.... gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted Ochraniacze nałono tez. gonk gonk gonk gonk gonk nie blagam tylko nie to*pelznie w jego strone* gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted No takmiałem w tym roku byc dobry. Podgrzewane ochraniacze na Łono. zeby nie było wink 4laugh gonk gonk jestes zbyt laskaw generale xd a co postanowienie noworoczne ze bedizesz dobry? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|