|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:47 am
widze ze zima rozpala uczucia.... rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:48 am
Twisted_Exile widze ze zima rozpala uczucia.... rolleyes twisted w moim przypadku zima powoduje odmrozenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:49 am
Twisted_Exile widze ze zima rozpala uczucia.... rolleyes twisted Trza sie jakos ogrzac, ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:54 am
BeeWolf_san ty mnie chyba juz nie lubliu. lubie Cie, ale prosze nie dyskutujmy dzisiaj, bo jutro znowu nie bede nic pamietac i ktos sie bedzie czepial ze go zwyzywalam, wiec wole z nikim nie rozmawiac i nic nie obiecywac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:55 am
BeeWolf_san Twisted_Exile widze ze zima rozpala uczucia.... rolleyes twisted w moim przypadku zima powoduje odmrozenia. trzeba sie nie bylo silowac w sniegu polnago rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:56 am
Omega Sun BeeWolf_san ty mnie chyba juz nie lubliu. lubie Cie, ale prosze nie dyskutujmy dzisiaj, bo jutro znowu nie bede nic pamietac i ktos sie bedzie czepial ze go zwyzywalam, wiec wole z nikim nie rozmawiac i nic nie obiecywac wink Okej, rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:57 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile widze ze zima rozpala uczucia.... rolleyes twisted w moim przypadku zima powoduje odmrozenia. trzeba sie nie bylo silowac w sniegu polnago rolleyes twisted ale odkryłem, ze to całkiem fajne jest biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:59 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile widze ze zima rozpala uczucia.... rolleyes twisted w moim przypadku zima powoduje odmrozenia. trzeba sie nie bylo silowac w sniegu polnago rolleyes twisted ale odkryłem, ze to całkiem fajne jest biggrin mrgreen jezeli silujesz sie z polnaga dziewczyna :>? rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:02 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile widze ze zima rozpala uczucia.... rolleyes twisted w moim przypadku zima powoduje odmrozenia. trzeba sie nie bylo silowac w sniegu polnago rolleyes twisted ale odkryłem, ze to całkiem fajne jest biggrin mrgreen jezeli silujesz sie z polnaga dziewczyna :>? rofl mrgreen twisted nie to był"facet" O kurde .... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:04 pm
BeeWolf_san nie to był"facet" O kurde .... neutral eek ....nie martw sie teraz takie cos jest raczej na pozadku dziennym wink rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:05 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san nie to był"facet" O kurde .... neutral eek ....nie martw sie teraz takie cos jest raczej na pozadku dziennym wink rofl mrgreen twisted heart mnie to wcale nie cieszy. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:06 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san nie to był"facet" O kurde .... neutral eek ....nie martw sie teraz takie cos jest raczej na pozadku dziennym wink rofl mrgreen twisted heart mnie to wcale nie cieszy. rofl oj no jus jus niedenrwuj sie bo na urode Ci sie rzuci rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 12:08 pm
BeeWolf_san Omega Sun lubie Cie, ale prosze nie dyskutujmy dzisiaj, bo jutro znowu nie bede nic pamietac i ktos sie bedzie czepial ze go zwyzywalam, wiec wole z nikim nie rozmawiac i nic nie obiecywac wink Okej, rofl to nie jest smieszne, zniknelo mi kilka h zycia z pamieci ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|