|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:29 am
Adwokat.Kozy witaj smile *wbija jej rozdzke miedzy rzeberka* *wbija mu rozdzke w kosc ogonowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:31 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Mama zawsze mipowtarzała, ze dziewoje sa odmienne ale nie ze az tak. Trza znac haslo, by miec dostep. Kurde keidys to było tradycyjnie. Kiecka w gore i jedziesz ateraz kod dostepu. Ten 21 wiek mi sie nie podoba. Adwokat: nauczysz mnie prawda? Przykro mi, czasy sie zmieniaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:32 am
Delein Adwokat.Kozy witaj smile *wbija jej rozdzke miedzy rzeberka* *wbija mu rozdzke w kosc ogonowa* mrgreen rofl mrgreen slow - deep - hard
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:34 am
ty mnie chyba juz nie lubliu. foo: kmfdm - rip the system.mp3 [3:34]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy witaj smile *wbija jej rozdzke miedzy rzeberka* *wbija mu rozdzke w kosc ogonowa* mrgreen rofl mrgreen slow - deep - hard Oko mnie boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myhy... poprowadzilbym cos.. ;/ cos.. cos konkretnego.. cos z klami.. cos co pije krew.. cos martwego.. i zimnego.. w rytmie transujacych egzotycznych bebnow.. cos..spokrewnionego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:35 am
Adwokat.Kozy Myhy... poprowadzilbym cos.. ;/ cos.. cos konkretnego.. cos z klami.. cos co pije krew.. cos martwego.. i zimnego.. w rytmie transujacych egzotycznych bebnow.. cos..spokrewnionego.. poprowadz zebranie radia maryja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:36 am
Adwokat.Kozy Myhy... poprowadzilbym cos.. ;/ cos.. cos konkretnego.. cos z klami.. cos co pije krew.. cos martwego.. i zimnego.. w rytmie transujacych egzotycznych bebnow.. cos..spokrewnionego.. Masz mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:37 am
BeeWolf_san Adwokat.Kozy Myhy... poprowadzilbym cos.. ;/ cos.. cos konkretnego.. cos z klami.. cos co pije krew.. cos martwego.. i zimnego.. w rytmie transujacych egzotycznych bebnow.. cos..spokrewnionego.. poprowadz zebranie radia maryja. nie, nie.. cos mniej neurotycznego.. del: ty nie lubisz.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:39 am
Adwokat.Kozy del: ty nie lubisz.. smile Mowie o doslownym prowadzeniu w krew i egzotyke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:40 am
Delein Adwokat.Kozy del: ty nie lubisz.. smile Mowie o doslownym prowadzeniu w krew i egzotyke. umm.. nie mam pejcza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:41 am
Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy del: ty nie lubisz.. smile Mowie o doslownym prowadzeniu w krew i egzotyke. umm.. nie mam pejcza biggrin *bec* A po co ci pejcz...jestes malo wyrafinowany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:42 am
Delein Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy del: ty nie lubisz.. smile Mowie o doslownym prowadzeniu w krew i egzotyke. umm.. nie mam pejcza biggrin *bec* A po co ci pejcz...jestes malo wyrafinowany. *pac* .... smile hy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|