|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:20 am
Ja Ciebie tez kocham *nakrywa oboje kocem* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:21 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh Dzieki, naprawde tego bylo mi trzeba... *idzie do barku* Idzie zania i zaglada pod kiecke. *a tam pulapka na myszy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat tu sobie miłosc ludzie wyznaja wiec sie ratuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ponoc wiosna to czas na milosc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:22 am
BeeWolf_san powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh a ja mam wolny caly tydzien, bo b-stok jest bardzo tolerancyjny dla innych religii, wiec mamy wolne i swoje swieta i ich ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:23 am
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh Dzieki, naprawde tego bylo mi trzeba... *idzie do barku* Idzie zania i zaglada pod kiecke. *a tam pulapka na myszy* Mama zawsze mipowtarzała, ze dziewoje sa odmienne ale nie ze az tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:23 am
BeeWolf_san Adwokat tu sobie miłosc ludzie wyznaja wiec sie ratuj. spoko.. mam rozdzke.. i moge ja wetknac tu i tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:24 am
Omega Sun BeeWolf_san powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh a ja mam wolny caly tydzien, bo b-stok jest bardzo tolerancyjny dla innych religii, wiec mamy wolne i swoje swieta i ich ninja to zapraszam do mnie ... Adwokat no ale jedna rodzynka to sibie jedna dziure zatkasz tylko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:24 am
BeeWolf_san Adwokat tu sobie miłosc ludzie wyznaja wiec sie ratuj. narzekasz.... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:25 am
witaj smile *wbija jej rozdzke miedzy rzeberka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:26 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh a ja mam wolny caly tydzien, bo b-stok jest bardzo tolerancyjny dla innych religii, wiec mamy wolne i swoje swieta i ich ninja to zapraszam do mnie ... Adwokat no ale jedna rodzynka to sibie jedna dziure zatkasz tylko. bo zatykac nalezy umiejetnie tak by wroga powalic jednym.. zatykiem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:26 am
BeeWolf_san Mama zawsze mipowtarzała, ze dziewoje sa odmienne ale nie ze az tak. Trza znac haslo, by miec dostep.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:28 am
Delein BeeWolf_san Mama zawsze mipowtarzała, ze dziewoje sa odmienne ale nie ze az tak. Trza znac haslo, by miec dostep. Kurde keidys to było tradycyjnie. Kiecka w gore i jedziesz ateraz kod dostepu. Ten 21 wiek mi sie nie podoba. Adwokat: nauczysz mnie prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:29 am
Delein BeeWolf_san Mama zawsze mipowtarzała, ze dziewoje sa odmienne ale nie ze az tak. Trza znac haslo, by miec dostep. Login: Adwokad Password: ****** [ Enter ] *click*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|