|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:02 am
BeeWolf_san hej najdziksza z dzikich chcesz sie przytulic do mnie? 4laugh *przytula sie* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:04 am
Delein BeeWolf_san hej najdziksza z dzikich chcesz sie przytulic do mnie? 4laugh *przytula sie* ... Głaszcze dzika po włochatej stupce. Jak sylwus minoł ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:05 am
Aidanna Ozzwald *pada na ziemie i wlasnym cialem zaslania pudelko w krztalcie serduszka i nie daje go sobie odebrac* heart *prubuje go obrucic* daawaj pudeelko... moje heart *obraca sie pudelko wyrzuca i ja obejmuje* nie sotaniesz go wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:07 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san hej najdziksza z dzikich chcesz sie przytulic do mnie? 4laugh *przytula sie* ... Głaszcze dzika po włochatej stupce. Jak sylwus minoł ? Sylwus bomba, wypilam prawie dwa wina, nic mi nie bylo, ludzie fantastyczni, o polnocy szalenstwo fajerwerkowe, tylko ze muzyka bolala...no i nawet nie zabilam sie z butach na obcacach... A tobie jak minal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:09 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *pada na ziemie i wlasnym cialem zaslania pudelko w krztalcie serduszka i nie daje go sobie odebrac* heart *prubuje go obrucic* daawaj pudeelko... moje heart *obraca sie pudelko wyrzuca i ja obejmuje* nie sotaniesz go wink heart *patrzy mu w oczka* jak go nie dostne jak juz mam twoje serduszko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:09 am
Delein Sylwus bomba, wypilam prawie dwa wina, nic mi nie bylo, ludzie fantastyczni, o polnocy szalenstwo fajerwerkowe, tylko ze muzyka bolala...no i nawet nie zabilam sie z butach na obcacach... A tobie jak minal? super zapowiadało sie marnawie ale było bomba, schody mnie na koniec klepneły w plecy, biegałem puł nagi po sniegu, tarzałem sie w nim marzłem piłem chulałem z rodzina. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:11 am
BeeWolf_san Delein Sylwus bomba, wypilam prawie dwa wina, nic mi nie bylo, ludzie fantastyczni, o polnocy szalenstwo fajerwerkowe, tylko ze muzyka bolala...no i nawet nie zabilam sie z butach na obcacach... A tobie jak minal? super zapowiadało sie marnawie ale było bomba, schody mnie na koniec klepneły w plecy, biegałem puł nagi po sniegu, tarzałem sie w nim marzłem piłem chulałem z rodzina. mrgreen No to pieknie :] Kuzwa jak mi sie nie chce do szkoly jutro isc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:12 am
Delein BeeWolf_san Delein Sylwus bomba, wypilam prawie dwa wina, nic mi nie bylo, ludzie fantastyczni, o polnocy szalenstwo fajerwerkowe, tylko ze muzyka bolala...no i nawet nie zabilam sie z butach na obcacach... A tobie jak minal? super zapowiadało sie marnawie ale było bomba, schody mnie na koniec klepneły w plecy, biegałem puł nagi po sniegu, tarzałem sie w nim marzłem piłem chulałem z rodzina. mrgreen No to pieknie :] Kuzwa jak mi sie nie chce do szkoly jutro isc gonk a ja musze wstawac o 6 gonk ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:12 am
Delein BeeWolf_san Delein Sylwus bomba, wypilam prawie dwa wina, nic mi nie bylo, ludzie fantastyczni, o polnocy szalenstwo fajerwerkowe, tylko ze muzyka bolala...no i nawet nie zabilam sie z butach na obcacach... A tobie jak minal? super zapowiadało sie marnawie ale było bomba, schody mnie na koniec klepneły w plecy, biegałem puł nagi po sniegu, tarzałem sie w nim marzłem piłem chulałem z rodzina. mrgreen No to pieknie :] Kuzwa jak mi sie nie chce do szkoly jutro isc gonk powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:13 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *pada na ziemie i wlasnym cialem zaslania pudelko w krztalcie serduszka i nie daje go sobie odebrac* heart *prubuje go obrucic* daawaj pudeelko... moje heart *obraca sie pudelko wyrzuca i ja obejmuje* nie sotaniesz go wink heart *patrzy mu w oczka* jak go nie dostne jak juz mam twoje serduszko heart *odgarnia jej grzywke* skradlas mi serduszko.. *caluje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:14 am
BeeWolf_san powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh Dzieki, naprawde tego bylo mi trzeba... *idzie do barku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:16 am
Delein BeeWolf_san powiem ci cos miłego >nadal ja głaszcze po włochatej stupce< ja mam jutro wolne biggrin 4laugh Dzieki, naprawde tego bylo mi trzeba... *idzie do barku* Idzie zania i zaglada pod kiecke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:18 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *pada na ziemie i wlasnym cialem zaslania pudelko w krztalcie serduszka i nie daje go sobie odebrac* heart *prubuje go obrucic* daawaj pudeelko... moje heart *obraca sie pudelko wyrzuca i ja obejmuje* nie sotaniesz go wink heart *patrzy mu w oczka* jak go nie dostne jak juz mam twoje serduszko heart *odgarnia jej grzywke* skradlas mi serduszko.. *caluje* heart Kocham Cie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|