|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:48 am
Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:49 am
Aidanna Ozzwald Aidanna mowilam ze to niebezpieczne! domokun gdybym wiedzial zalorzyl bym helm blaugh lepiej ciagle go nos rofl taki kask jak footballisci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:51 am
BeeWolf_san Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc. confused wybacz juz ide bo widze ze i tak zbedne jest tu czyjekolwiek towarzystwo narazie wszystkim talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:52 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna mowilam ze to niebezpieczne! domokun gdybym wiedzial zalorzyl bym helm blaugh lepiej ciagle go nos rofl taki kask jak footballisci HAMERYKANKI FOOTBALL *skacze na niego tak jak hamerykanscy footbolisci* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc. confused wybacz juz ide bo widze ze i tak zbedne jest tu czyjekolwiek towarzystwo narazie wszystkim talk2hand twisted Oi! posze wrocic do szeregu zołnierzu, ale juz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc. confused wybacz juz ide bo widze ze i tak zbedne jest tu czyjekolwiek towarzystwo narazie wszystkim talk2hand twisted ee no niemow tak... jestes nam niezbedna... jestes czastka gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:53 am
BeeWolf_san Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc. oj biedny Bee *przykrywa go kocykiem* to juz nie te lata co kiedys xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:54 am
Aidanna BeeWolf_san Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc. oj biedny Bee *przykrywa go kocykiem* to juz nie te lata co kiedys xd Ta Kiedys byłem stabilniejszy, teraz to sie schody na mnie zucaja a niegdys tylko podłoga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:57 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna mowilam ze to niebezpieczne! domokun gdybym wiedzial zalorzyl bym helm blaugh lepiej ciagle go nos rofl taki kask jak footballisci HAMERYKANKI FOOTBALL *skacze na niego tak jak hamerykanscy footbolisci* rofl *pada na ziemie i wlasnym cialem zaslania pudelko w krztalcie serduszka i nie daje go sobie odebrac* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:57 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc. oj biedny Bee *przykrywa go kocykiem* to juz nie te lata co kiedys xd Ta Kiedys byłem stabilniejszy, teraz to sie schody na mnie zucaja a niegdys tylko podłoga. okropne... w koncu zaczna sie rzucac na ciebie sniany i sufit... i co wtedy poczniesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:59 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Twisted_Exile sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted Aaaa snieg.ja sie tarzałem w sniegu wiec mam dosc ;( napomoc. oj biedny Bee *przykrywa go kocykiem* to juz nie te lata co kiedys xd Ta Kiedys byłem stabilniejszy, teraz to sie schody na mnie zucaja a niegdys tylko podłoga. tylko dlaczego podloga zawsze gdy mnie nosiles na rekach.... i mi tez sie obrywalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *pada na ziemie i wlasnym cialem zaslania pudelko w krztalcie serduszka i nie daje go sobie odebrac* heart *prubuje go obrucic* daawaj pudeelko... moje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna okropne... w koncu zaczna sie rzucac na ciebie sniany i sufit... i co wtedy poczniesz... Jak sie rzuci na mnie sufit to bedzie oznaczało, że KK czegos mi dosypał. a wtedy go zabije. mrgreen hej najdziksza z dzikich chcesz sie przytulic do mnie? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:01 am
BeeWolf_san Aidanna okropne... w koncu zaczna sie rzucac na ciebie sniany i sufit... i co wtedy poczniesz... Jak sie rzuci na mnie sufit to bedzie oznaczało, że KK czegos mi dosypał. a wtedy go zabije. mrgreen hej najdziksza z dzikich chcesz sie przytulic do mnie? 4laugh rofl czekam na ten dzien... xd Czesc Del ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|