|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:33 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile nie krzykaj mrgreen twisted no bo ja tego no... no cio? ziwerz sie cioci Twisted w czym problem? sad mrgreen twisted no bo ten no schody mnie w plecy stukneły. sad no wiem i wspolczuje Ci tylko zastanwiam sie w jakim stanie byles jak Cie puknel :> *kladzie mu lod na plecach* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:34 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile nie krzykaj mrgreen twisted no bo ja tego no... no cio? ziwerz sie cioci Twisted w czym problem? sad mrgreen twisted no bo ten no schody mnie w plecy stukneły. *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:35 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna glupi net mi zamula domokun na czym my to stanelismy.... hm... ze mnie torturujesz! domokun ninja fakt fakt... to czemu sie rozwiazalas ? bo... ten... no... hmm... *ucieka* *robi lasso z szalika zarzuca na nia i ciagnie do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:35 am
Ozzwald *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha mily jestes rofl bidny Bee sie jebsnal... to musial byc widok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:36 am
Ozzwald *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha Tak a wy tylko staliscie i nic, nikt mnie nie łapał. Smialiscie sie mendoweszki cholerne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:37 am
Ozzwald *robi lasso z szalika zarzuca na nia i ciagnie do siebie* kombinujesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:37 am
Aidanna Ozzwald *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha mily jestes rofl bidny Bee sie jebsnal... to musial byc widok xd ja pamietam jeszcze jak u bee w laziece sie poslizgnalem i glowa w podloge udezylem... do tej pory jest pekniety kafelek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:38 am
blaugh po co mam gonic... jak moge przyciagnac mrgreen *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:39 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha mily jestes rofl bidny Bee sie jebsnal... to musial byc widok xd ja pamietam jeszcze jak u bee w laziece sie poslizgnalem i glowa w podloge udezylem... do tej pory jest pekniety kafelek blaugh ten kafelek przypomina mi o tym, zebym nie slizgał sie po podłodze. Lekcja na całe zycie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:39 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha mily jestes rofl bidny Bee sie jebsnal... to musial byc widok xd ja pamietam jeszcze jak u bee w laziece sie poslizgnalem i glowa w podloge udezylem... do tej pory jest pekniety kafelek blaugh twardy lep masz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:40 am
Ozzwald blaugh po co mam gonic... jak moge przyciagnac mrgreen *przytula* *caluje w nosek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:41 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha mily jestes rofl bidny Bee sie jebsnal... to musial byc widok xd ja pamietam jeszcze jak u bee w laziece sie poslizgnalem i glowa w podloge udezylem... do tej pory jest pekniety kafelek blaugh twardy lep masz xd ja glowa non stop w cos trafiam... wczoraj udezylem sie jak wychodzilem na dach o strop przy oknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:42 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *przypomina sobie jak bee dzis spadal ze schodow.* hahahahaha mily jestes rofl bidny Bee sie jebsnal... to musial byc widok xd ja pamietam jeszcze jak u bee w laziece sie poslizgnalem i glowa w podloge udezylem... do tej pory jest pekniety kafelek blaugh twardy lep masz xd ja glowa non stop w cos trafiam... wczoraj udezylem sie jak wychodzilem na dach o strop przy oknie mowilam ze to niebezpieczne! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:44 am
Aidanna mowilam ze to niebezpieczne! domokun gdybym wiedzial zalorzyl bym helm blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:46 am
Ozzwald Aidanna mowilam ze to niebezpieczne! domokun gdybym wiedzial zalorzyl bym helm blaugh lepiej ciagle go nos rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|