|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:35 am
Ozzwald *zwija sie ze smiechy pod nia* rofl 4laugh nie dam Ci zyc! Mwahahaha! *poke* Normalnie odkrylam ze jak sie zalozy Baumana i nauszniki to taka czapa smieszna wychodzi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:35 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san A kto mowił, ze on uczciwy jest. nikt... rofl i dobrze xd No i dobrze, ze nikt. pff... tia... rolleyes Kochanie, przynajmniej sama sobie wyrabialas o mnie opninie... a nie wszystko z opowiesci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:36 am
Ozzwald Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san A kto mowił, ze on uczciwy jest. nikt... rofl i dobrze xd No i dobrze, ze nikt. pff... tia... rolleyes Kochanie, przynajmniej sama sobie wyrabialas o mnie opninie... a nie wszystko z opowiesci biggrin *tup nozka* nio wlasnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:38 am
Aidanna Ozzwald *zwija sie ze smiechy pod nia* rofl 4laugh nie dam Ci zyc! Mwahahaha! *poke* Normalnie odkrylam ze jak sie zalozy Baumana i nauszniki to taka czapa smieszna wychodzi rofl u la seksi czapa heart *lapie ja za dlonie zeby ja powstrzymac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:43 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *zwija sie ze smiechy pod nia* rofl 4laugh nie dam Ci zyc! Mwahahaha! *poke* Normalnie odkrylam ze jak sie zalozy Baumana i nauszniki to taka czapa smieszna wychodzi rofl u la seksi czapa heart *lapie ja za dlonie zeby ja powstrzymac* wcale nie... mi sie tam ni podoba xp rofl *probuje wyrwac swoje lapki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:43 am
foo: H-Blockx - [Get in the ring #04] All season love [3:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:47 am
BeeWolf_san foo: H-Blockx - [Get in the ring #04] All season love [3:51] ninja 07. Saliva - [Back into Your System] Always [3:51] twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:48 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *zwija sie ze smiechy pod nia* rofl 4laugh nie dam Ci zyc! Mwahahaha! *poke* Normalnie odkrylam ze jak sie zalozy Baumana i nauszniki to taka czapa smieszna wychodzi rofl u la seksi czapa heart *lapie ja za dlonie zeby ja powstrzymac* wcale nie... mi sie tam ni podoba xp rofl *probuje wyrwac swoje lapki* *przewraca ja na plecki... jej raczki trzyma w jedny reku i twisted .... poke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:48 am
Twisted_Exile BeeWolf_san foo: H-Blockx - [Get in the ring #04] All season love [3:51] ninja 07. Saliva - [Back into Your System] Always [3:51] twisted ninja foo: H-Blockx - [Get in the ring #10] Million miles [4:18] Witam, mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:51 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *zwija sie ze smiechy pod nia* rofl 4laugh nie dam Ci zyc! Mwahahaha! *poke* Normalnie odkrylam ze jak sie zalozy Baumana i nauszniki to taka czapa smieszna wychodzi rofl u la seksi czapa heart *lapie ja za dlonie zeby ja powstrzymac* wcale nie... mi sie tam ni podoba xp rofl *probuje wyrwac swoje lapki* *przewraca ja na plecki... jej raczki trzyma w jedny reku i twisted .... poke* eek rofl *wije sie ze smiechu* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:52 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san foo: H-Blockx - [Get in the ring #04] All season love [3:51] ninja 07. Saliva - [Back into Your System] Always [3:51] twisted ninja foo: H-Blockx - [Get in the ring #10] Million miles [4:18] Witam, mrgreen ninja witam....ehhhh nigdy wiecej nie bede pic wina na sylwestra chyba rofl rofl mrgreen twisted 10. COLDPLAY- [A Rush Of B-Sides To Your Head #11] Careful Where You Stand heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:52 am
Aidanna eek rofl *wije sie ze smiechu* xd mysle mysle.... *sciaga szaliczek i zwiazuje jej lapki* tak bedzie mi latwiej Cie rozebrac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:54 am
Ozzwald Aidanna eek rofl *wije sie ze smiechu* xd mysle mysle.... *sciaga szaliczek i zwiazuje jej lapki* tak bedzie mi latwiej Cie rozebrac wink nie whee *prubuje odwizac szalik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:56 am
Aidanna Ozzwald Aidanna eek rofl *wije sie ze smiechu* xd mysle mysle.... *sciaga szaliczek i zwiazuje jej lapki* tak bedzie mi latwiej Cie rozebrac wink nie whee *prubuje odwizac szalik* nie ? wink zobaczymy *wklada zimne rece w jej nogawki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:57 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna eek rofl *wije sie ze smiechu* xd mysle mysle.... *sciaga szaliczek i zwiazuje jej lapki* tak bedzie mi latwiej Cie rozebrac wink nie whee *prubuje odwizac szalik* nie ? wink zobaczymy *wklada zimne rece w jej nogawki* ZIMNO! czy to sa torturu!!? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|