|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:19 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna co kusze... ja sobie tak tu tylko siedze... przytulnie tu i wogole rofl ninja no widze.. a nad toba siedzi wlochaty pajak blaugh CO!! eek gonk *zaczyna wrzeszcec i wygramala sie spod lozka* WEZCIE GO!! WEZCIE GO!!! gonk *lapie ja w objecia* metoda na pajaka zawsze dziala mrgreen osz Ty! whee to nieuczciwe! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:19 am
czesc... ninja no to dobranoc stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:20 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna co kusze... ja sobie tak tu tylko siedze... przytulnie tu i wogole rofl ninja no widze.. a nad toba siedzi wlochaty pajak blaugh CO!! eek gonk *zaczyna wrzeszcec i wygramala sie spod lozka* WEZCIE GO!! WEZCIE GO!!! gonk *lapie ja w objecia* metoda na pajaka zawsze dziala mrgreen osz Ty! whee to nieuczciwe! xd A kto mowił, ze on uczciwy jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:21 am
Aidanna osz Ty! whee to nieuczciwe! xd cel uswieca srodki... gram tak jak mi wygodnie... a ja lubie wygrywac rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:22 am
BeeWolf_san A kto mowił, ze on uczciwy jest. nikt... rofl i dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:23 am
Ozzwald Aidanna osz Ty! whee to nieuczciwe! xd cel uswieca srodki... gram tak jak mi wygodnie... a ja lubie wygrywac rolleyes domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:25 am
Foo: System Of A Down - [Toxicity #10] Science [2:44]
jeden z bardzo nielicznych kawałkow SOD-a ktory mi sie podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:25 am
Aidanna Ozzwald Aidanna osz Ty! whee to nieuczciwe! xd cel uswieca srodki... gram tak jak mi wygodnie... a ja lubie wygrywac rolleyes domokun *poke* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:28 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna osz Ty! whee to nieuczciwe! xd cel uswieca srodki... gram tak jak mi wygodnie... a ja lubie wygrywac rolleyes domokun *poke* biggrin poke... mnie... ninja nie zyjesz! *skacze na niego i przewraca na ziemie* blaugh *MEGA POKE w zebra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san A kto mowił, ze on uczciwy jest. nikt... rofl i dobrze xd No i dobrze, ze nikt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
1190. Disturbed - [The Sickness #01] Disturbed - Down With The Sickness[4:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:29 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san A kto mowił, ze on uczciwy jest. nikt... rofl i dobrze xd No i dobrze, ze nikt. pff... tia... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:30 am
Ozzwald 1190. Disturbed - [The Sickness #01] Disturbed - Down With The Sickness[4:40] foo: Within Temptation - Wish you were here.mp3 [5:00]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:32 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna osz Ty! whee to nieuczciwe! xd cel uswieca srodki... gram tak jak mi wygodnie... a ja lubie wygrywac rolleyes domokun *poke* biggrin poke... mnie... ninja nie zyjesz! *skacze na niego i przewraca na ziemie* blaugh *MEGA POKE w zebra* *zwija sie ze smiechy pod nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|