|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald *sciaga jej sandalki i laskocze w stupki* twisted TYLKO NIE LASKOTKI!!! rofl *ucieka i chowa sie pod lozko* ninja *chodzi po pokoju i jej szuka* gdzie jestes kochanie... nic Ci nie grozi, wyjdz z ukrycia rofl twisted *wciska sie pod lozkiem do kata* ninja tia jasne... nic... pff... rofl Czesc wam chlopcy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurde... chyba ide spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:04 am
EvilYuki kurde... chyba ide spac... dobranoc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:05 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *sciaga jej sandalki i laskocze w stupki* twisted TYLKO NIE LASKOTKI!!! rofl *ucieka i chowa sie pod lozko* ninja *chodzi po pokoju i jej szuka* gdzie jestes kochanie... nic Ci nie grozi, wyjdz z ukrycia rofl twisted *wciska sie pod lozkiem do kata* ninja tia jasne... nic... pff... rofl Czesc wam chlopcy rofl *wypatruje ja w kacie, kladzie sie na boku podpiera reka glowe i patrzy na nia* co ty tam... kusisz kusisz... jeszcze nic pod lozkiem nie zmajstrowalem wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:07 am
EvilYuki kurde... chyba ide spac... sen dobra rzecz... kolorowych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:08 am
Aidanna EvilYuki kurde... chyba ide spac... dobranoc ^^ taaa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:09 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *sciaga jej sandalki i laskocze w stupki* twisted TYLKO NIE LASKOTKI!!! rofl *ucieka i chowa sie pod lozko* ninja *chodzi po pokoju i jej szuka* gdzie jestes kochanie... nic Ci nie grozi, wyjdz z ukrycia rofl twisted *wciska sie pod lozkiem do kata* ninja tia jasne... nic... pff... rofl Czesc wam chlopcy rofl *wypatruje ja w kacie, kladzie sie na boku podpiera reka glowe i patrzy na nia* co ty tam... kusisz kusisz... jeszcze nic pod lozkiem nie zmajstrowalem wink heart co kusze... ja sobie tak tu tylko siedze... przytulnie tu i wogole rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:10 am
Aidanna co kusze... ja sobie tak tu tylko siedze... przytulnie tu i wogole rofl ninja no widze.. a nad toba siedzi wlochaty pajak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:13 am
bo widac.. syndrom ojca sie pojawil u Ciebie... duzy brzuch blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:13 am
Ozzwald Aidanna co kusze... ja sobie tak tu tylko siedze... przytulnie tu i wogole rofl ninja no widze.. a nad toba siedzi wlochaty pajak blaugh CO!! eek gonk *zaczyna wrzeszcec i wygramala sie spod lozka* WEZCIE GO!! WEZCIE GO!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:14 am
Aidanna Ozzwald Aidanna co kusze... ja sobie tak tu tylko siedze... przytulnie tu i wogole rofl ninja no widze.. a nad toba siedzi wlochaty pajak blaugh CO!! eek gonk *zaczyna wrzeszcec i wygramala sie spod lozka* WEZCIE GO!! WEZCIE GO!!! gonk *lapie ja w objecia* metoda na pajaka zawsze dziala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 9:16 am
Ozzwald bo widac.. syndrom ojca sie pojawil u Ciebie... duzy brzuch blaugh uaa... xd ja chce byc matka chrzestna rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|