|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:25 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna a ja spalam dzisiaj... malo.... a z reszta ty jestes bardziej wytrzymaly odemnie xp to nie takie pewne czy bardziej wytrzymaly, kobiety sa wytrzymalsze... ale raczej nie ja masz slabszy dzien i tyle *przytula i popija jej herbatke* w szpitalu jeszcze nie wyladowalam wiec jest dobrze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:26 am
Aidanna w szpitalu jeszcze nie wyladowalam wiec jest dobrze xp tylko mi nic tu o szpitalu prosze... szpitale sa niefajne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:30 am
Ozzwald Aidanna w szpitalu jeszcze nie wyladowalam wiec jest dobrze xp tylko mi nic tu o szpitalu prosze... szpitale sa niefajne no nie fajne... nie lubie szpitali... nie lubie lekarzy... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:31 am
Aidanna Ozzwald Aidanna w szpitalu jeszcze nie wyladowalam wiec jest dobrze xp tylko mi nic tu o szpitalu prosze... szpitale sa niefajne no nie fajne... nie lubie szpitali... nie lubie lekarzy... ninja ja pamietam jak z kumplem wieczorami kolo 21 chodzilismy po piwnicy szpitalu i kostnicy szukalismy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:35 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna w szpitalu jeszcze nie wyladowalam wiec jest dobrze xp tylko mi nic tu o szpitalu prosze... szpitale sa niefajne no nie fajne... nie lubie szpitali... nie lubie lekarzy... ninja ja pamietam jak z kumplem wieczorami kolo 21 chodzilismy po piwnicy szpitalu i kostnicy szukalismy... blaugh moj znajomy jet na medycynie to on widzi raz na tydzien basen z formalina pelna trupow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:42 am
Aidanna moj znajomy jet na medycynie to on widzi raz na tydzien basen z formalina pelna trupow gonk to juz by bylo za duzo szczescia... blaugh az tak trupy mnie nie kreca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:45 am
Ozzwald Aidanna moj znajomy jet na medycynie to on widzi raz na tydzien basen z formalina pelna trupow gonk to juz by bylo za duzo szczescia... blaugh az tak trupy mnie nie kreca widziec trupa! paskudztwo! obrzydlistwo.... az ciarki przchodza gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:48 am
Aidanna Ozzwald Aidanna moj znajomy jet na medycynie to on widzi raz na tydzien basen z formalina pelna trupow gonk to juz by bylo za duzo szczescia... blaugh az tak trupy mnie nie kreca widziec trupa! paskudztwo! obrzydlistwo.... az ciarki przchodza gonk najgorszy jest fetor.... ale dosc... o trupach... bo nam sie jeszcze niedobrze zrobi... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:51 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna moj znajomy jet na medycynie to on widzi raz na tydzien basen z formalina pelna trupow gonk to juz by bylo za duzo szczescia... blaugh az tak trupy mnie nie kreca widziec trupa! paskudztwo! obrzydlistwo.... az ciarki przchodza gonk najgorszy jest fetor.... ale dosc... o trupach... bo nam sie jeszcze niedobrze zrobi... blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:53 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna moj znajomy jet na medycynie to on widzi raz na tydzien basen z formalina pelna trupow gonk to juz by bylo za duzo szczescia... blaugh az tak trupy mnie nie kreca widziec trupa! paskudztwo! obrzydlistwo.... az ciarki przchodza gonk najgorszy jest fetor.... ale dosc... o trupach... bo nam sie jeszcze niedobrze zrobi... blaugh rofl *sciaga jej sandalki i laskocze w stupki* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:55 am
Ozzwald *sciaga jej sandalki i laskocze w stupki* twisted TYLKO NIE LASKOTKI!!! rofl *ucieka i chowa sie pod lozko* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:58 am
Aidanna Ozzwald *sciaga jej sandalki i laskocze w stupki* twisted TYLKO NIE LASKOTKI!!! rofl *ucieka i chowa sie pod lozko* ninja *chodzi po pokoju i jej szuka* gdzie jestes kochanie... nic Ci nie grozi, wyjdz z ukrycia rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|