|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:30 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ *wchodzi zombie* witam... - - *podchodzi do niej w pizamie i kapciach z rozczichranymi wlosami i daje jakies proszki przciwbolwe* jak sylwester? poszlam spac o 11 rano, i tylko ze wzgledu na to, ze wygladalam jak anorektyczka po chemii _ _ ja poszlam spac... chyba o 7... ale nie pamietam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:32 am
phi! XD ja w ogole nie spalam od soboty 9 rano... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:33 am
EvilYuki phi! XD ja w ogole nie spalam od soboty 9 rano... biggrin niezle xd ja to wstalam o 12 w sobote xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:33 am
EvilYuki phi! XD ja w ogole nie spalam od soboty 9 rano... biggrin *podchodzi do niej* i wygladasz i zyjesz normalnie?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:34 am
Aidanna EvilYuki phi! XD ja w ogole nie spalam od soboty 9 rano... biggrin niezle xd ja to wstalam o 12 w sobote xp a jeszcze poszlam spac okolo drugiej... bo ogladalam "Last Exile" razz o 9... matka mnie obudzila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:35 am
~~lena-undesaid~~ EvilYuki phi! XD ja w ogole nie spalam od soboty 9 rano... biggrin *podchodzi do niej* i wygladasz i zyjesz normalnie?! eek tak pol na pol... XD ale sobie jakos radze :3 tylko dziwnei wygladam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:57 am
sprawdzam jakie nastroje panuja.. i czy mi sie krzywda nie stanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:59 am
Ozzwald sprawdzam jakie nastroje panuja.. i czy mi sie krzywda nie stanie ludzie glowy do tego nie maja... ja zreszta tez *pada twarza na fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:00 am
Aidanna Ozzwald sprawdzam jakie nastroje panuja.. i czy mi sie krzywda nie stanie ludzie glowy do tego nie maja... ja zreszta tez *pada twarza na fotel* *podaje jej ciepla herbatke* a ja moge znowu rozrabiac... mrgreen kimlem sie i moge na nastepna impreze isc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:02 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald sprawdzam jakie nastroje panuja.. i czy mi sie krzywda nie stanie ludzie glowy do tego nie maja... ja zreszta tez *pada twarza na fotel* *podaje jej ciepla herbatke* a ja moge znowu rozrabiac... mrgreen kimlem sie i moge na nastepna impreze isc a ja spalam dzisiaj... malo.... a z reszta ty jestes bardziej wytrzymaly odemnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:13 am
Aidanna a ja spalam dzisiaj... malo.... a z reszta ty jestes bardziej wytrzymaly odemnie xp to nie takie pewne czy bardziej wytrzymaly, kobiety sa wytrzymalsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:20 am
Ozzwald Aidanna a ja spalam dzisiaj... malo.... a z reszta ty jestes bardziej wytrzymaly odemnie xp to nie takie pewne czy bardziej wytrzymaly, kobiety sa wytrzymalsze... ale raczej nie ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 8:22 am
Aidanna Ozzwald Aidanna a ja spalam dzisiaj... malo.... a z reszta ty jestes bardziej wytrzymaly odemnie xp to nie takie pewne czy bardziej wytrzymaly, kobiety sa wytrzymalsze... ale raczej nie ja masz slabszy dzien i tyle *przytula i popija jej herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|