|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:27 pm
sama koncowka slowa bezplciowa wskazuje na plec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:29 pm
Jaswinder to mnie ogrzejesz... blaugh *wlacza cos szybszego... moze byc czacza* tak dobrze?;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:30 pm
hyhyhy skads znam ta scene... @Iael... ja dostalam prawie w ryja od sasiada z wielkiego, zielonego fajerwera... przed oczami mi smignal... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:31 pm
Jaswinder hyhyhy skads znam ta scene... @Iael... ja dostalam prawie w ryja od sasiada z wielkiego, zielonego fajerwera... przed oczami mi smignal... stare biedni my XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:31 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder to mnie ogrzejesz... blaugh *wlacza cos szybszego... moze byc czacza* tak dobrze?;]jeszcze troche tu... *pokazuje na ramionka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:32 pm
Jaswinder hyhyhy skads znam ta scene... @Iael... ja dostalam prawie w ryja od sasiada z wielkiego, zielonego fajerwera... przed oczami mi smignal... stare SKAD JA ZNASZ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:32 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder to mnie ogrzejesz... blaugh *wlacza cos szybszego... moze byc czacza* tak dobrze?;]jeszcze troche tu... *pokazuje na ramionka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:34 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder to mnie ogrzejesz... blaugh *wlacza cos szybszego... moze byc czacza* tak dobrze?;]jeszcze troche tu... *pokazuje na ramionka* mrrrrrrrauuuuu 4laugh heart @gosiak: moze mi sie snilo? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:35 pm
Jaswinder @gosiak: moze mi sie snilo? xd nie wiem moze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:35 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder to mnie ogrzejesz... blaugh *wlacza cos szybszego... moze byc czacza* tak dobrze?;]jeszcze troche tu... *pokazuje na ramionka* mrrrrrrrauuuuu 4laugh heart @gosiak: moze mi sie snilo? xd no ba;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:43 pm