|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:13 pm
Jaswinder o... splynelo ci do brzuszka xd *zdejmuje maskę i peruke sashy* a teraz mnie poznajesz? to ja - Jas... zabrales mi ostatnio keczupowe majtki... 4laugh *hik* co ja wyprawiam... oblałam się winem... stare xd nigdy bym nie zgadł ;D przytyło mi sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:15 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder o... splynelo ci do brzuszka xd *zdejmuje maskę i peruke sashy* a teraz mnie poznajesz? to ja - Jas... zabrales mi ostatnio keczupowe majtki... 4laugh *hik* co ja wyprawiam... oblałam się winem... stare xd nigdy bym nie zgadł ;D przytyło mi sie XDmoze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:17 pm
Jaswinder moze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia... nie to od swiat ;D bluzke trzeba zdjac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:19 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder moze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia... nie to od swiat ;D bluzke trzeba zdjac ;] *zdejmuje bluzke* *tanczy walca wiedenskiego* nie... nie pije wiecej... to sie moze zle skonczyc... *mowi o realu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder moze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia... nie to od swiat ;D bluzke trzeba zdjac ;] *zdejmuje bluzke* *tanczy walca wiedenskiego* ej tez go umiem O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*krzyczy z ramion pisia* czesc gosiaq!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:22 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder moze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia... nie to od swiat ;D bluzke trzeba zdjac ;] *zdejmuje bluzke* *tanczy walca wiedenskiego* ej tez go umiem O.o ej... to jest SPODNICA!!! *wklada do pralki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:23 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder moze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia... nie to od swiat ;D bluzke trzeba zdjac ;] *zdejmuje bluzke* *tanczy walca wiedenskiego* ej tez go umiem O.o straszne... i co ty teraz zrobisz... i to jeszcze biale... hmmm... ja mialam przynajmniej czerwona bluzke... na moje oko, to trzeba szybko te spodnie w wodzie zamoczyc... 3nodding to nie moje spodnie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:23 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder moze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia... nie to od swiat ;D bluzke trzeba zdjac ;] *zdejmuje bluzke* *tanczy walca wiedenskiego* ej tez go umiem O.o straszne... i co ty teraz zrobisz... i to jeszcze biale... hmmm... ja mialam przynajmniej czerwona bluzke... na moje oko, to trzeba szybko te spodnie w wodzie zamoczyc... 3nodding to nie moje spodnie ;D zauwazylam... poprawilam sie juz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:25 pm
hepi niu jer tu tauzend sex rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:25 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder moze w ciazy jestes? eek *nieopatrznie wylala wino z kieliszka prosto na swoja bluzke* cholipcia... nie to od swiat ;D bluzke trzeba zdjac ;] *zdejmuje bluzke* *tanczy walca wiedenskiego* ej tez go umiem O.o ej... to jest SPODNICA!!! *wklada do pralki* zimno ci bedzie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:26 pm
Tomir hepi niu jer tu tauzend sex rofl xd dzięki... ja jestem bezpłciowa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:27 pm
to mnie ogrzejesz... blaugh *wlacza cos szybszego... moze byc czacza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:27 pm
wrzystkiego najlepszego, troche za pozno ale bylem na dworku i bylo brrrrrrr... i na dodatek dostalem petardą debil odpalił doooza rakiete miedzy samochodami i za mocna ja wbil do ziemi, wypierpapierdykła i te gwiazdeczki tak leca leca i kto dostal taka no kto oh biedny ja T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|