|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:49 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder *porywa pisia do tanca* chodz rozkrecimy towarzystwo *tanczy twista* heyyeah rofl jak ci na imie? ;DJAAAAAAAAAAAS *fika mu tylkiem przed oczami* juhuuuu 4laugh hmm ok ja Bartuś ;Da ja nie mam imienia, ale mozesz mowic: Rysia, Kingusia, Marysia, Joasia albo Hania... 3nodding *czuje się podszczypywana* *puszcza jakiś wolny kawałek* may I? wybieram Kinge ;D siur ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:51 pm
Lavagetas_heqetai wybieram Kinge ;D siur ;Dtrafny wybor... 3nodding a dlaczego akurat taki? *kladzie glowe na ramieniu pisia* goraco tu cos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:52 pm
*rzuca w Ann pantoflem* przestan spijac Shuiego, tylko chodz tanczyc *drugim pantoflem rzuca w Shuiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:53 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai wybieram Kinge ;D siur ;Dtrafny wybor... 3nodding a dlaczego akurat taki? *kladzie glowe na ramieniu pisia* goraco tu cos... bo mi sie bardzo podoba wink goraco;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:53 pm
az mnie oczy bola niewiem jak sie to moze stac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:56 pm
Jaswinder *rzuca w Ann pantoflem* przestan spijac Shuiego, tylko chodz tanczyc *drugim pantoflem rzuca w Shuiego* auuu NIE TAK MOCNO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 3:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:00 pm
Lavagetas_heqetai butelka szampana to troszke za duzo ;D hik...*przy kolejnym obrocie łapie za kieliszek i po chwili czuje w ustach smak czerwonego wina* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:02 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai butelka szampana to troszke za duzo ;D hik...*przy kolejnym obrocie łapie za kieliszek i po chwili czuje w ustach smak czerwonego wina* 4laugh hm...a mi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:05 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai butelka szampana to troszke za duzo ;D hik...*przy kolejnym obrocie łapie za kieliszek i po chwili czuje w ustach smak czerwonego wina* 4laugh hm...a mi? *bierze łyczek wina i daje mu buzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:07 pm
Jaswinder *rzuca w Ann pantoflem* przestan spijac Shuiego, tylko chodz tanczyc *drugim pantoflem rzuca w Shuiego* no co jestem w 185 dni ciazy moje dziecko tez musi cos jesc rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:08 pm
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai butelka szampana to troszke za duzo ;D hik...*przy kolejnym obrocie łapie za kieliszek i po chwili czuje w ustach smak czerwonego wina* 4laugh hm...a mi? *bierze łyczek wina i daje mu buzi* rocznik 85 ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:09 pm
Ann_Miho Jaswinder *rzuca w Ann pantoflem* przestan spijac Shuiego, tylko chodz tanczyc *drugim pantoflem rzuca w Shuiego* no co jestem w 185 dni ciazy moje dziecko tez musi cos jesc rofl nażryj się blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:11 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder Lavagetas_heqetai butelka szampana to troszke za duzo ;D hik...*przy kolejnym obrocie łapie za kieliszek i po chwili czuje w ustach smak czerwonego wina* 4laugh hm...a mi? *bierze łyczek wina i daje mu buzi* rocznik 85 ;Do... splynelo ci do brzuszka xd *zdejmuje maskę i peruke sashy* a teraz mnie poznajesz? to ja - Jas... zabrales mi ostatnio keczupowe majtki... 4laugh *hik* co ja wyprawiam... oblałam się winem... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|