|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:44 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder *całuje* cześć skarbeńku *hik* 4laugh o jezu smietnik mi sei pali zw *sika na śmietnik* już sie nie pali... *przytula się do Shuiego i glaszcze go po brzuszku* 4laugh oh jak milo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:44 pm
kropka Gosiak Jaswinder Gosiak jakbym miala faceta i by mi tak zrobil to przeciez juz by przestal nim byc biggrin ...w sumie sie na to zgodzilam, ale co mialam zrobic... widzialam jak mu bardzo zalezy... crying nu to jest najgorsze ze niby pozwalasz a i tak wiesz ze bedziesz zla ;] a on nawet sie nie skapnie XD a Kropka napewno Cie puszcza jeszcze przed 18 ;] nie znasz ich... ale... po 18 od razu dezercja.. jak najdalej od nich... jaswinder: wczaaaas mrgreen buehehe ja nigdy nie chcialam sie wynosic po 18 od rozicow ;] jakbym takie plany miala to by mi zostaly zaledwie 22 z rodzicami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:45 pm
Ann_Miho Shui_Inamoto Ann_Miho ciii chcesz zeby nas uslyszeli nech narazie bedzie tu a potem sie pomysli no la eco ja ci zrobilem lmmmmmmmmmmmm jakos nikt nie idze ci na pomoc jestes zdany na moja laske wraszcie dostane swierza pyszna krew twisted nie rob mu krzywdy!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:47 pm
Jaswinder nie rob mu krzywdy!!! domokun to moze ty mi dasz swojej krwi?? chce jesc twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ann_Miho Shui_Inamoto Ann_Miho ciii chcesz zeby nas uslyszeli nech narazie bedzie tu a potem sie pomysli no la eco ja ci zrobilem lmmmmmmmmmmmm jakos nikt nie idze ci na pomoc jestes zdany na moja laske wraszcie dostane swierza pyszna krew twisted nie rob mu krzywdy!!! domokun mhm pij ile wlezie mam jej pod dostatkeim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chyba se jakies "ciekawsze" blogi poczytam albo cuś, bo mi sie nudzi jak ch... i do tego zacial mi sie syntezator w kompie, czyli zadnej piosenki nie moge nagrac... obijam sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:48 pm
Gosiak buehehe ja nigdy nie chcialam sie wynosic po 18 od rozicow ;] jakbym takie plany miala to by mi zostaly zaledwie 22 z rodzicami XD ja tam juz na 100% zalozylam wyjazd... smile no ale to dluga bajka, i nie odpowiednia na sylwestra xD sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:48 pm
Shui_Inamoto mhm pij ile wlezie mam jej pod dostatkeim < szczerzy i ostrzy zabki> hmm mniam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:51 pm
Ann_Miho Shui_Inamoto mhm pij ile wlezie mam jej pod dostatkeim < szczerzy i ostrzy zabki> hmm mniam rofl przynajmiej komus sie przya wampirzyco
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:51 pm
Ann_Miho Jaswinder nie rob mu krzywdy!!! domokun to moze ty mi dasz swojej krwi?? chce jesc twisted rofl *wyciąga ze stanika skalpel* wampiryczne narzedzie twisted *rozcina sobie nadgarstek* pij waćpanna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:53 pm
Shui_Inamoto Ann_Miho Shui_Inamoto mhm pij ile wlezie mam jej pod dostatkeim < szczerzy i ostrzy zabki> hmm mniam rofl przynajmiej komus sie przya wampirzyco hmm mniam wreszcie nie jestem glodna teraz mozeszsobie zazyczyc jedno zyczenie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:54 pm
Jaswinder Ann_Miho Jaswinder nie rob mu krzywdy!!! domokun to moze ty mi dasz swojej krwi?? chce jesc twisted rofl *wyciąga ze stanika skalpel* wampiryczne narzedzie twisted *rozcina sobie nadgarstek* pij waćpanna 3nodding kurcze jacy dzis wszyscy hojni, trzeba poprobowac pycha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:55 pm
Ann_Miho Shui_Inamoto Ann_Miho Shui_Inamoto mhm pij ile wlezie mam jej pod dostatkeim < szczerzy i ostrzy zabki> hmm mniam rofl przynajmiej komus sie przya wampirzyco hmm mniam wreszcie nie jestem glodna teraz mozeszsobie zazyczyc jedno zyczenie twisted daj mi angelic halo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:55 pm