|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:32 pm
Jaswinder Gosiak jakbym miala faceta i by mi tak zrobil to przeciez juz by przestal nim byc biggrin ...w sumie sie na to zgodzilam, ale co mialam zrobic... widzialam jak mu bardzo zalezy... crying nu to jest najgorsze ze niby pozwalasz a i tak wiesz ze bedziesz zla ;] a on nawet sie nie skapnie XD a Kropka napewno Cie puszcza jeszcze przed 18 ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:33 pm
Gosiak kropka nie poszlam nigdzie, bo mnie rodzice nie puścili... i pewnie do 18 nie puszczą... crying oj pamietam jak bylam w twoim wieku :] i mnie nie puscila biggrin opowiem wam XDbo mi sie nudzi okolo 9 napisali do mnie kumple na gg zebym dala do gadu mame a ona przyszla namowili ja o isie zgodzila XD wiec byl spontan na maxa bo mialam busa za 15 min a bylam w domku za krakowem i musialam dojechac przez wsie wpadlam na jedna impreze pozniej na druga nu podobno bylam jeszcze na trzeciej ale nie pamietam biggrin ale fajnie bylo ale do tej pory nie wiem dokladnie co sie dzialo XD dzieki ze mnie pocieszylas... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*całuje* cześć skarbeńku *hik* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho o boze on wrocil on wrocil aaaa ale fajnie nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:34 pm
Jaswinder *całuje* cześć skarbeńku *hik* 4laugh o jezu smietnik mi sei pali zw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:34 pm
kropka Gosiak kropka nie poszlam nigdzie, bo mnie rodzice nie puścili... i pewnie do 18 nie puszczą... crying oj pamietam jak bylam w twoim wieku :] i mnie nie puscila biggrin opowiem wam XDbo mi sie nudzi okolo 9 napisali do mnie kumple na gg zebym dala do gadu mame a ona przyszla namowili ja o isie zgodzila XD wiec byl spontan na maxa bo mialam busa za 15 min a bylam w domku za krakowem i musialam dojechac przez wsie wpadlam na jedna impreze pozniej na druga nu podobno bylam jeszcze na trzeciej ale nie pamietam biggrin ale fajnie bylo ale do tej pory nie wiem dokladnie co sie dzialo XD dzieki ze mnie pocieszylas... crying hey... ty jestes tylko 2 lata mlodsza ode mnie *glaszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:36 pm
Shui_Inamoto Ann_Miho o boze on wrocil on wrocil aaaa ale fajnie nie niom trzeba by cie gdzies porwac twisted tylko gdzie by cie tu schowac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:37 pm
Ann_Miho Shui_Inamoto Ann_Miho o boze on wrocil on wrocil aaaa ale fajnie nie niom trzeba by cie gdzies porwac twisted tylko gdzie by cie tu schowac rofl ratunkuuuu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:38 pm
Gosiak Jaswinder Gosiak jakbym miala faceta i by mi tak zrobil to przeciez juz by przestal nim byc biggrin ...w sumie sie na to zgodzilam, ale co mialam zrobic... widzialam jak mu bardzo zalezy... crying nu to jest najgorsze ze niby pozwalasz a i tak wiesz ze bedziesz zla ;] a on nawet sie nie skapnie XD a Kropka napewno Cie puszcza jeszcze przed 18 ;] nie znasz ich... ale... po 18 od razu dezercja.. jak najdalej od nich... jaswinder: wczaaaas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:39 pm
ciii chcesz zeby nas uslyszeli nech narazie bedzie tu a potem sie pomysli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:41 pm
Ann_Miho ciii chcesz zeby nas uslyszeli nech narazie bedzie tu a potem sie pomysli no la eco ja ci zrobilem lmmmmmmmmmmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:42 pm
kropka Gosiak kropka nie poszlam nigdzie, bo mnie rodzice nie puścili... i pewnie do 18 nie puszczą... crying oj pamietam jak bylam w twoim wieku :] i mnie nie puscila biggrin opowiem wam XDbo mi sie nudzi okolo 9 napisali do mnie kumple na gg zebym dala do gadu mame a ona przyszla namowili ja o isie zgodzila XD wiec byl spontan na maxa bo mialam busa za 15 min a bylam w domku za krakowem i musialam dojechac przez wsie wpadlam na jedna impreze pozniej na druga nu podobno bylam jeszcze na trzeciej ale nie pamietam biggrin ale fajnie bylo ale do tej pory nie wiem dokladnie co sie dzialo XD dzieki ze mnie pocieszylas... crying no ale za to rok po tej imprezie i w tym roku siedze w domu wiec masz jeszcze 3 lata i napewno chociaz raz bedziesz na sylwestrze ;] trzeba przebolec ten okres ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:43 pm
Shui_Inamoto Jaswinder *całuje* cześć skarbeńku *hik* 4laugh o jezu smietnik mi sei pali zw *sika na śmietnik* już sie nie pali... *przytula się do Shuiego i glaszcze go po brzuszku* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:43 pm
Gosiak kropka Gosiak kropka nie poszlam nigdzie, bo mnie rodzice nie puścili... i pewnie do 18 nie puszczą... crying oj pamietam jak bylam w twoim wieku :] i mnie nie puscila biggrin opowiem wam XDbo mi sie nudzi okolo 9 napisali do mnie kumple na gg zebym dala do gadu mame a ona przyszla namowili ja o isie zgodzila XD wiec byl spontan na maxa bo mialam busa za 15 min a bylam w domku za krakowem i musialam dojechac przez wsie wpadlam na jedna impreze pozniej na druga nu podobno bylam jeszcze na trzeciej ale nie pamietam biggrin ale fajnie bylo ale do tej pory nie wiem dokladnie co sie dzialo XD dzieki ze mnie pocieszylas... crying no ale za to rok po tej imprezie i w tym roku siedze w domu wiec masz jeszcze 3 lata i napewno chociaz raz bedziesz na sylwestrze ;] trzeba przebolec ten okres ;] zastanawiam sie... czy nie isc przebolewac tego do lozka... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:44 pm
Shui_Inamoto Ann_Miho ciii chcesz zeby nas uslyszeli nech narazie bedzie tu a potem sie pomysli no la eco ja ci zrobilem lmmmmmmmmmmmm jakos nikt nie idze ci na pomoc jestes zdany na moja laske wraszcie dostane swierza pyszna krew twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|