|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:08 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder gdzie cie jeszcze pochlapalam? 3nodding jeszcze obie rece pozostaly *wylizuje rączki* 4laugh moja prawa smile blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:13 pm
kropka Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder gdzie cie jeszcze pochlapalam? 3nodding jeszcze obie rece pozostaly *wylizuje rączki* 4laugh moja prawa smile blaugh to liż, a nie gadaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:13 pm
kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:14 pm
kropka kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku... nie idz... mi tez nic nie poprawi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:19 pm
Jaswinder kropka kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku... nie idz... mi tez nic nie poprawi... sweatdrop czemu macie zle humorkie panienki ? ']
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:20 pm
Gosiak Jaswinder kropka kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku... nie idz... mi tez nic nie poprawi... sweatdrop czemu macie zle humorkie panienki ? '] bo siedze jak kolek w domu, a wszyscy sie bawia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:22 pm
kropka Gosiak Jaswinder kropka kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku... nie idz... mi tez nic nie poprawi... sweatdrop czemu macie zle humorkie panienki ? '] bo siedze jak kolek w domu, a wszyscy sie bawia dokladnie poza tym moj facet bawi sie w najlepsze z kumplami teraz i to mnie wkurza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:22 pm
kropka Gosiak Jaswinder kropka kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku... nie idz... mi tez nic nie poprawi... sweatdrop czemu macie zle humorkie panienki ? '] bo siedze jak kolek w domu, a wszyscy sie bawia nu tez to przed chwila mialam i rozpaczalam ze nawet paluszkow nie mam XD nu ale wzielam simpsona i mi odrazu razniej sie ezrobilo XD a to czemu nie poszlas nigdzie? ja mam grype wiec zostalam uziemiona a po raz peirwszy mialam tyle zaproszen na sylwka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:24 pm
Jaswinder kropka Gosiak Jaswinder kropka kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku... nie idz... mi tez nic nie poprawi... sweatdrop czemu macie zle humorkie panienki ? '] bo siedze jak kolek w domu, a wszyscy sie bawia dokladnie poza tym moj facet bawi sie w najlepsze z kumplami teraz i to mnie wkurza... jakbym miala faceta i by mi tak zrobil to przeciez juz by przestal nim byc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:25 pm
Gosiak kropka Gosiak Jaswinder kropka kurde no... nic mi humoru nie poprawi... cry cry ide... pa... nie bede wam psuc wieczorku... nie idz... mi tez nic nie poprawi... sweatdrop czemu macie zle humorkie panienki ? '] bo siedze jak kolek w domu, a wszyscy sie bawia nu tez to przed chwila mialam i rozpaczalam ze nawet paluszkow nie mam XD nu ale wzielam simpsona i mi odrazu razniej sie ezrobilo XD a to czemu nie poszlas nigdzie? ja mam grype wiec zostalam uziemiona a po raz peirwszy mialam tyle zaproszen na sylwka ;] nie poszlam nigdzie, bo mnie rodzice nie puścili... i pewnie do 18 nie puszczą... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:27 pm
Gosiak jakbym miala faceta i by mi tak zrobil to przeciez juz by przestal nim byc biggrin ...w sumie sie na to zgodzilam, ale co mialam zrobic... widzialam jak mu bardzo zalezy... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:29 pm
hyhyhy Maleńczuk śpiewa "nie płacz kiedy odjadę" na 1
P.S. właśnie skończył xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:31 pm
kropka nie poszlam nigdzie, bo mnie rodzice nie puścili... i pewnie do 18 nie puszczą... crying oj pamietam jak bylam w twoim wieku :] i mnie nie puscila biggrin opowiem wam XDbo mi sie nudzi okolo 9 napisali do mnie kumple na gg zebym dala do gadu mame a ona przyszla namowili ja o isie zgodzila XD wiec byl spontan na maxa bo mialam busa za 15 min a bylam w domku za krakowem i musialam dojechac przez wsie wpadlam na jedna impreze pozniej na druga nu podobno bylam jeszcze na trzeciej ale nie pamietam biggrin ale fajnie bylo ale do tej pory nie wiem dokladnie co sie dzialo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|