|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:58 pm
kropka Jaswinder kropka Shui_Inamoto ja niejestem shuia uuuuh leci z placzem do konta crying gonk cry nie? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : *biegnie za nim i glaska* oj ciii smile Ty tez masz zgrabny tyleczek... smile *naciąga jej listek na głowę* m�j ci on!! 4laugh oj dobrze dobrze... nie podzielisz sie? cry to ja biore pupe od tyłu a ty od przodu xd ew moge ci oddac caly dol, a zostawic sobie gore... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:59 pm
Shui_Inamoto Jaswinder kropka Shui_Inamoto ja niejestem shuia uuuuh leci z placzem do konta crying gonk cry nie? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : *biegnie za nim i glaska* oj ciii smile Ty tez masz zgrabny tyleczek... smile *naciąga jej listek na głowę* m�j ci on!! 4laugh tu nie o to chodzi tylko ze zamiast zamyka buzie shuiego bylo zamyka buzie shui *spija mu czerwone winko kapiące po czole*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:00 pm
Jaswinder kropka Jaswinder kropka Shui_Inamoto ja niejestem shuia uuuuh leci z placzem do konta crying gonk cry nie? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : *biegnie za nim i glaska* oj ciii smile Ty tez masz zgrabny tyleczek... smile *naciąga jej listek na głowę* m�j ci on!! 4laugh oj dobrze dobrze... nie podzielisz sie? cry to ja biore pupe od tyłu a ty od przodu xd ew moge ci oddac caly dol, a zostawic sobie gore... rofl hmy... a moze ja prawa strone, a Ty lewa? XD shui : ajjj no XD wybacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:01 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder kropka Shui_Inamoto ja niejestem shuia uuuuh leci z placzem do konta crying gonk cry nie? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : *biegnie za nim i glaska* oj ciii smile Ty tez masz zgrabny tyleczek... smile *naciąga jej listek na głowę* m�j ci on!! 4laugh tu nie o to chodzi tylko ze zamiast zamyka buzie shuiego bylo zamyka buzie shui *spija mu czerwone winko kapiące po czole* mrauuuuuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:02 pm
kropka hmy... a moze ja prawa strone, a Ty lewa? XD shui : ajjj no XD wybacz ewentualnie... rolleyes w koncu lewa to od serca 4laugh a gdzie sie podziali nasi dwaj pozostali mezczyzni? i nasza kobieta? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:03 pm
gdzie cie jeszcze pochlapalam? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:03 pm
Jaswinder kropka hmy... a moze ja prawa strone, a Ty lewa? XD shui : ajjj no XD wybacz ewentualnie... rolleyes w koncu lewa to od serca 4laugh a gdzie sie podziali nasi dwaj pozostali mezczyzni? i nasza kobieta? eek oj dobrze dobrze ja sie nigdy niegniewam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:05 pm
Jaswinder gdzie cie jeszcze pochlapalam? 3nodding jeszcze obie rece pozostaly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:06 pm
Shui_Inamoto Jaswinder kropka hmy... a moze ja prawa strone, a Ty lewa? XD shui : ajjj no XD wybacz ewentualnie... rolleyes w koncu lewa to od serca 4laugh a gdzie sie podziali nasi dwaj pozostali mezczyzni? i nasza kobieta? eek oj dobrze dobrze ja sie nigdy niegniewam 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh *wtula sie w prawe ramie* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:07 pm
Shui_Inamoto Jaswinder gdzie cie jeszcze pochlapalam? 3nodding jeszcze obie rece pozostaly *wylizuje rączki* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 1:07 pm
kropka Shui_Inamoto Jaswinder kropka hmy... a moze ja prawa strone, a Ty lewa? XD shui : ajjj no XD wybacz ewentualnie... rolleyes w koncu lewa to od serca 4laugh a gdzie sie podziali nasi dwaj pozostali mezczyzni? i nasza kobieta? eek oj dobrze dobrze ja sie nigdy niegniewam 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh *wtula sie w prawe ramie* mrgreen miauuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|