|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:46 pm
kropka mraauuu kolejny chetny do striptizu? *zglasnia muzyke, rozdaje darmowe drinki* komuu? uuu.... *zaczyna tanczyc *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder *piiiiiiiiiiiisk* Shui, jakie masz fajne włoski 4laugh *siada mu na kolanach i głaszcze włoski* 4laugh heart n oto moje naturalne wloski mrrrrrrrauuuu 4laugh *przytula sie* 3nodding *hik* rofl az siwe robi goraco moze otworze okno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shui_Inamoto kropka Aragos_PL kropka Aragos_PL ja nie wytrzymam do 24:00 a co dopiero do 2:00 xd widze że Shui urządza striptiz blaugh chcesz byc kolejny? smile rolleyes a może ty być chciała to nie będe miał nic przeciwko xd jak wam sie uda mnie upic... to wszystko mozliwe cool *podchodzi do niej z pudeleczkiem , otwiera i wyciaga buteleczke * *To dla ciebie * preeezeeent.. jak ja lubie prezeeenty 4laugh cio to? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:47 pm
Iael kropka mraauuu kolejny chetny do striptizu? *zglasnia muzyke, rozdaje darmowe drinki* komuu? uuu.... *zaczyna tanczyc * u niedaj sie one cie wykoncza przekonalem sie na wlasnej skorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:47 pm
*ściąga z siebie rzeczy, starannie składa i układa na stosik i paraduje sobie w nieliźnie* kto mnie złapie? xd
*rzuca korkiem od wina w Shuiego, a sama chłepcze wino*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:48 pm
kropka Shui_Inamoto kropka Aragos_PL kropka Aragos_PL ja nie wytrzymam do 24:00 a co dopiero do 2:00 xd widze że Shui urządza striptiz blaugh chcesz byc kolejny? smile rolleyes a może ty być chciała to nie będe miał nic przeciwko xd jak wam sie uda mnie upic... to wszystko mozliwe cool *podchodzi do niej z pudeleczkiem , otwiera i wyciaga buteleczke * *To dla ciebie * preeezeeent.. jak ja lubie prezeeenty 4laugh cio to? whee napij sie pewien drink sam robilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:49 pm
Jaswinder *ściąga z siebie rzeczy, starannie składa i układa na stosik i paraduje sobie w nieliźnie* kto mnie złapie? xd *rzuca korkiem od wina w Shuiego, a sama chłepcze wino* auc , moj nos zaraz cie zlapie podziel sie winem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:49 pm
Jaswinder *ściąga z siebie rzeczy, starannie składa i układa na stosik i paraduje sobie w nieliźnie* kto mnie złapie? xd *rzuca korkiem od wina w Shuiego, a sama chłepcze wino* e ja tam wole pograc w carmagedona twisted o jak ja lobie jak mi sie jakis gosciu na masce rozbryzgoje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:50 pm
Shui_Inamoto Iael kropka mraauuu kolejny chetny do striptizu? *zglasnia muzyke, rozdaje darmowe drinki* komuu? uuu.... *zaczyna tanczyc * u niedaj sie one cie wykoncza przekonalem sie na wlasnej skorze *zamyka buzie Shui* ciiichooo *patrzy porzadliwie na tyleczek Iaela* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:51 pm
kropka preeezeeent.. jak ja lubie prezeeenty 4laugh cio to? whee *szepcze jej do ucha* kolejna butelka z moczem frani do analizy... poprzednią wypił Pisiu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:53 pm
kropka Shui_Inamoto Iael kropka mraauuu kolejny chetny do striptizu? *zglasnia muzyke, rozdaje darmowe drinki* komuu? uuu.... *zaczyna tanczyc * u niedaj sie one cie wykoncza przekonalem sie na wlasnej skorze *zamyka buzie Shui* ciiichooo *patrzy porzadliwie na tyleczek Iaela* twisted ja niejestem shuia uuuuh leci z placzem do konta crying gonk cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:53 pm
Shui_Inamoto Jaswinder *ściąga z siebie rzeczy, starannie składa i układa na stosik i paraduje sobie w nieliźnie* kto mnie złapie? xd *rzuca korkiem od wina w Shuiego, a sama chłepcze wino* auc , moj nos zaraz cie zlapie podziel sie winem *rzuca mu butelkę, przy okzji oblewajac go winem (czerwonym), przeskakuje przez kanapę, siada na jej oparciu* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:54 pm
Shui_Inamoto ja niejestem shuia uuuuh leci z placzem do konta crying gonk cry *podchodzi i spija mu z ramienia rozlane winko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:55 pm
Shui_Inamoto ja niejestem shuia uuuuh leci z placzem do konta crying gonk cry nie? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin : *biegnie za nim i glaska* oj ciii smile Ty tez masz zgrabny tyleczek... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:55 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Jaswinder *ściąga z siebie rzeczy, starannie składa i układa na stosik i paraduje sobie w nieliźnie* kto mnie złapie? xd *rzuca korkiem od wina w Shuiego, a sama chłepcze wino* auc , moj nos zaraz cie zlapie podziel sie winem *rzuca mu butelkę, przy okzji oblewajac go winem (czerwonym), przeskakuje przez kanapę, siada na jej oparciu* blaugh mhm wytrawne mniaaam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|